Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

napadlo mne najít tento blog vydaný v 8.08 a je zajímavé, že v chronologické řadě mezi blogy chybí.

0 0
možnosti
Foto

Takže bezva, redakce mi právě smazala příspěvěk, který byl k věci...to bych se tedy posmála...Zmínila jsem se o tom, že by mi zajímalo, zdali byl vyloučen i autor, který použil jedno velmi velmi nepěkné slovo ve spojení s Terezou dokonce v nadpisu, nebo mu byl jen tento - ehm - příspěvek smazán. ...A zajímá mne to stále...A co se týče ověřování a věrohodnosti informačních zdrojů - NEEXISUJÍ. Přinejmenším co se týče Ukrajiny. Každý hledá tam, kdeje to blíž jeho názorům. Každý. Ale jednoho vyloučíme.

4 0
možnosti
BT

ale pokuste se na stránkách židovské obce psát něco o "protokolech" vyletíte jak papírový čert, a takových příkladů vám dám tisíce, redakce IDnes zde pane Fojtíka nechce,  kruciš má na to plné právo nebo jim ho chcete vzít? jak byste to zdůvodnila?

0 0
možnosti
MD

Ja bych se v dane chvili rozloucil slovy.

Tak, nestyd se, svobodo projevu a ukaz zadek. No ba, mas ho pekne modrej.

2 2
možnosti
BT

kde byla svoboda projevu znásilněna,

1 0
možnosti
Foto

Bez ohledu na to, kdo se přiklání k jaké ideologii, Fojtíkovy blogy patřily k nejčtenějším a nejvíc hodnoceným článkům. Četla jsem je ráda právě proto, že mi přišly nejvíc objektivní a evidentně jsem nebyla sama... Svoje výlevy zde -co se týče Ukrajiny a politického dění - uveřejňuje takové množství "rádoby znalců" bez ověřených informací, jen na základě teze " nejsi rusofob, tak jsi rusofil", že vyloučení jednoho - opakuju jednoho z nejčtenějších - mi přijde opravdu přehnané. Čím dál víc jsem přesvědčená, že se tu neměří jedním metrem a někdo holt nemůže to, co jiný ano...Pravidla zde porušuje pravidelně kde kdo. Kašlu vám na to, jaká byla normalizace před lety, co kdo má na triku. ...Mě se prostě Fojtík dobře četl,Jeho názory se mi líbily a neznamená to nic víc, než - že se mi dobře četl a jeho názory se mi líbily. Nijak extra ukrajinským problémem nežiju. Donedávna byli Ukrajinci pro Čechy jen Úkáčka na levnou práci, a najednou se to tu hemží samýma spravedlivýma, jen když se jako viník označí Rusko... Tohle je ze strany redakce fakt moc.

6 4
možnosti
BT

přišly vám objektivní? můžu se zeptat proč? aha už jsem to našel, jeho názory se vám líbily, nu což každý jsme nějaký

4 0
možnosti
BT

vy jste se rozhodl že ve své knihovně budete mít Mein Kampf, redakce IDnes se rozhodla že ve svém portfoliu blogerů pana Fojtíka mít nebude, obě rozhodnutí jsou svobodná a oprávněná

5 0
možnosti
PK

P84a44v26e98l 79K23u97l45a

2. 10. 2014 9:27

Já tam mám Káju Maříka :-)R^

2 0
možnosti
MD

Osobne bych TEDY zakazal pocitacovou upravu digitalnich fotografii, sochy, obrazy ci hudbu. Alespon na blozich. At je vse 'v lajne'. Zadne osobni videni sveta. A pokud by tak nekdo cinil a ja se nechtel stat nedemokratickym, nazvu se soukromym prostorem. Tedy pro spratelene tvurce.

1 0
možnosti
PK

P60a26v42e70l 98K39u24l12a

2. 10. 2014 9:28

Tak to zakazujte. Otevřete si portál, a zakazujte :-)

3 0
možnosti
JH

Většinou tyhle debaty vypouštím, ale tady neodolám. Pane Vysočane, vy jste normalizaci zažil? Já ano a fest! Přišlo na vás třeba do podniku stranické hodnocení nestraníka, jako kdysi na mne? Tak o tom nekecejte. Redakce má nějaká pravidla a drží se jich. Pokud s nimi nesouhlasíte, můžete odejít. Demokraticky. Já p. Fojtíka četl snad jednou, víc ne. Pokud opravdu používal neověřené informace jako fakta, lhal. A to dělali normalizátoři moc rádi. Svoboda není o tom, že každý může všechno. Podle vás jsou ti, co střílejí děti svobodní? Nastudujte se Hegela. Všimnul jste si třeba, že i tady k největším obhájcům totalitních praktik patří lidé dříve nějak zaregistrovaní jako donašeči?Rv

4 0
možnosti
Foto

Víc než blogy pana Fojtíka, mi dobu socialismu připomíná současná propaganda týkající se Ukrajiny. Stejně neobjektivní a jednostranná. Rusko je zlé a Ukrajina skvělá. To není fair.

3 0
možnosti
FB

Kdo se ohání demokracií a cenzurou v případě Fojtíkova výmazu z iDnes blogu, měl by si nejprve uvědomit, že iDnes je privátní prostor a jeho majitel (příp. osoba k tomu určená) má nezpochybnitelné právo z tohoto prostoru vykázat kohokoli, kdo se mu nelíbí nebo porušuje jeho pravidla. Když si domů pozvete návštěvu, z níž se vyklube psychopat, jehož přítomnost je vám nepříjemná, také snesete jeho pindy o demokracii a cenzuře, když mu ukazujete dveře? Prostě ho vyhodíte... Váš dům není veřejný prostor, na který by se vztahovala vláda lidu... a iDnes stejně tak. A já se jen divím, že administrace zdejší blogosféry si tady hýčká víc takových individuí (ale je to jejich volba...).

6 2
možnosti
MD

Psychopat .. jedini spravni a moudri uz zase skatulkuji.

2 1
možnosti

A už iDnes vyrazila toho redaktora / redaktorku, který z nějaké babizny z "příspěvkové organizace Matky Ruských Vojáků" udělal Putinovu důvěrnici a poradkyni?

2 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik