Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

... bych z teho tak natěšenej nebyl,- třeba taková Hilda, Soňa, Frederik, Johan a Helmut se Zemanem vůůůbec nesouhlasí a trvají na tem, že budou v Mnichově na nádraží vítat až do skonání světa,- ..... s něma v duchu soucítím, nezapírám,- přeju jim toR^!

4 0
možnosti
Foto

běženecká vlna je jako mor, který kvůli nakažlivosti není dobré přát ani největšímu zlosynu, u kterého by bylo jen dobře, když ze světa zmizí.

4 0
možnosti
VK

Podle zdejší blogové a diskuterské scény lze soudit, že co Čech, to bojovník, ruská klaka, zemanovec. V reálu neznám nikoho podobného. Zeman je častým terčem posměšků. Mítinky na jeho oslavných cestách z většiny navštěvují důchodci a zastydlí bolševici. Organizace zájezdu a výroba transparentů už je jen k pláči. Tolik k té vaší hrdosti.

2 9
možnosti
SB

Pane Dvořáku, děkuji za přání všeho nejlepšího do příštího roku 2016, které jste napsal přímo mně do jedné včerejší diskuse, ale které jsem objevil až ve chvíli, kdy ta diskuse už byla několik hodin stará a už byste se k ní asi nevrátil, abyste si mé poděkování přečetl.

Nejenže děkuji, ale Vaše přání opětuji. Platí pro Vás, pro celou Vaši rodinu a pro všechny ostatní lidi, kteří si tento můj příspěvek přečtou. Pevné zdraví, osobní i pracovní úspěchy a co největší spokojenost přeji panu Dvořákovi, jeho rodině i tobě, anonymní člověče, který to v tuto chvíli čteš.

4 0
možnosti
Foto

Svalnatá slova ještě nikdy nic nevyřešila. Až bude Země ohrožena nějakým velkým meteoritem, jistě i tehdy pan president sdělí celému světu, že on je rozhodně proti němu. ;-D

1 5
možnosti
VR

Já bych ho Němcům klidně půjčil tak na půl roku(nebo navždy) to by byl frmol a rychlé procitnutí...:-)

Zeman má možná v některých bodech recht, ale to měl Klaus v některých taky...a ve většině s nimi nesouhlasím, a nelíbí se mi jejich názory plné předsudků, a zapšklosti, které jen kopírují jejich voliče a jejich "myšlení"...

Vyspělá společnost by měla, rozlišovat.

Jednoduchá řešení neexistují, jen jednoduší lidé, kteří to chtějí slyšet.

proč Zeman nevaruje před komunismem či nacionalismem, který nám přivodil větší problémy nežli zatím desítky či stovky emigrantů.

Apropos, když naši vlast okupovaly armády Varšavské smlouvy, Zeman v klidu dostudoval a odjel do Anglie, kde plánoval zůstat. Kdepak nějaká uprchlická čest nebo hájení svobody vlastní země s puškou v ruce, jakou teď prosazuje tenhle hrdina vůči současným uprchlíkům. Bohužel k naší lítosti se jako správný mamánek po několika měsících emigrace vrátil k matce, protože se mu v Anglii stýskalo po její kuchyni.:-/

4 13
možnosti
SB

Proč Zeman nevaruje před komunismem?

Asi proto, že v současné době jsou větší hrozbou ti migranti.

On totiž stejně tak nevaruje před armádami Oty Braniborského, přestože krátce po smrti Přemysla Otakara II. tady způsobily téměř rozvrat společnosti.

Varuje před tím, co je nebezpečím v současnosti.

8 1
možnosti
MK

R^ Dobrý postřeh a informace.

4 0
možnosti
ON

O44n57d90ř41e92j 61N82ý52č

29. 12. 2015 9:37

Brát za názor většiny národa internetovou diskuzi je to ani snad nejde říct slušně;-D

4 3
možnosti
Foto

věřím, že kdyby Zemana Němce odsoudili, byl by to pro vás nezvratný důkaz o skutečném smýšlení našeho západního souseda.

8 0
možnosti
ZB

"Němci"? To myslíte všichni,nebo většina,či alespon nějaká významná část?Tato informace má asi stejnou hodnotu jako když na Protiproudu někdo napíše,že Češi závidí Rusku Putina....;-)Na jedné demonstraci Pegidy pár pošuků neslo transparent,že chtějí,aby Německu vládl Putin a opravdu to neznamená,že Němci chtějí,aby jim vládl Putin.;-)

4 4
možnosti
Foto

Internetová diskuze má větší vypovídací schopnost než "vědecky" prováděné průzkumy. Ty mohou mít už někým nadiktované zadání, zatímco na netu se lidé vyjadřují k problémům spontánně.

8 3
možnosti
JV

J20i10r23i 83V40r79a58b42e11c

29. 12. 2015 9:27

Nevim ,jak umite nemecky ,pokud ja vim ma Merkel furt vetsinu za sebou.Ti "zavistivci " jsou vetsinou na http://WWW.Podivejte se na bolsevicke Weby u nas a bude te si myslet ,ze je zde zase bolsevismus.(Napriklad PL)

3 3
možnosti
ZB

Přesně tak,na netu je úplně jiná realita,která se skutečností nemá nic společného.Třeba podle toho co čtu třeba tady, Češi milují Putina,jsou Okamurovci a Konvička bude příští premiér....;-)

2 3
možnosti
MD

'Vetsinova' spolecnost, Nemecka, Ceska, Ukrajinska ci Ruska by se zajiste bez vetsich problemu shodla na 'ledascems'.

5 2
možnosti
  • Počet článků 992
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik