Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J33a47r22a 60R14a90n44k

23. 1. 2016 17:36

Mame se vsichni na co tesit, 50 lilionu lidi je na pochodu....to se stale nadavalo na zebrani na ruzne "cernousky s nafouklymi brisky v Sahel zone" a nikoho nenapadlo. ze i mensi pomoc muze ucinit velke veci, tak je ted mame.

0 0
možnosti
Foto

I59v91a55n 54M63a38r45e77k

21. 1. 2016 15:13

!!V březnu ? Takže jsou minimálně dva měsíce času na to učinit nějaká opatření . Je zvláštní že v době nedávno minulé se daly hranice "uzavřít" pomalu přes noc ? ! Dnes nám stačí jen "oznámit" : " Těšte se na březen" . . . . . .ještě chybí výzva : "Stavte slavobrány" ! 8-oRvRvRv!!

0 0
možnosti
JR

J35a30r51a 45R38a31n73k

23. 1. 2016 17:39

Proc zrovna brezen ma byt nejakym rozmeznikem, nejlepe Vam odpovi Putin, jen o n vi, Assadovi uz uteklo 6 milionu lidi, z tech 22.5 v roce 2011 (ruzne imigracni vlny uz byly predtim), mu zbylo 17 milionu, to je na pripojeni k CCCP dostatek, muzou udelat vzdusny most z Ruska a zivit je pristich par let.

0 0
možnosti
JL

Tyhle úvahy jsou zavádějící a zkratkovité. Jaký protektorát? Chová se snad Maďarsko jako nějaký protektorát? Houby. Dělá si, co chce. Nefňukat předčasně.

0 0
možnosti
Foto

co je mu to platné? Až budou chtít imigranti obsadit Maďarsko, tak ho obsadí. Stejně jako nás a kteroukoliv jinou evropskou zemi. Přečtěte si azylový zákon, na který budou poukazovat.

0 0
možnosti
OK

Evropa se tehdy bála bolševismu víc než Hitlera. A Hitler křičel, že největší zlo pro Evropu je bolševismus.

Je to velmi poučné pro nás, zejména pokud dokážeme historii reflektovat v celé šíři, ne jen na základě fragmentů které se nám právě teď hodí.

1 0
možnosti
Foto

Co je největší zlo je otázkou i dnes. EU po vzoru Hitlera za něj má znovu Moskvu a podle mne se zase mýlí.

1 1
možnosti
JP

Plot který není dovybaven strážními věžemi s kulomety je k ničemu.

I kdyby tam ty věže fakt byly, musel by někdo vydat rozkaz k střelbě ostrými do davu.

A to je nemyslitelné, protože by skončil v Haagu jako zločinec.

Takže když nejsme ochotni čelit invazi silou, příjde jich ne milion ake milionů 10 a s Evropou je konec.

1 0
možnosti
Foto

ano o tom píšu. Dokud bude Evropa bazírovat na lidskosti je snadným soustem pro každého, zejména, když jeho agenti předem koncipovali Listinu základních práv a azylový zákon, který takovému postupu přeje.

1 0
možnosti
JP

Plot který není dovybaven strážními věžemi s kulomety je k ničemu.

I kdyby tam ty věže fakt byly, musel by někdo vydat rozkaz k střelbě ostrými do davu.

A to je nemyslitelné, protože by skončil v Haagu jako zločinec.

Takže když nejsme ochotni čelit invazi silou, příjde jich ne milion ale milionů 10 a s Evropou je konec.

0 0
možnosti
JC

Hitler ale nelhal, když řekl: "Německá menšina byla začleněna do státu proti své vůli a je vydána barbarskému pronásledování, před kterým už 240 tisíc lidí do Německa uprchlo a příliv běženců neslábne."

Tábory pro uprchlíky zřídilo tehdy Německo u Baltu a skutečně tam v září 1938 bylo na čtvrt milionu lidí. Zejména ženy s dětmi.

0 0
možnosti
Foto

Hitler v Mnichově čekal, že svými tvrdými podmínkami přinutí zástupce Francie a Anglie k odmítnutí a on bude moci s vojskem jak César vjet triumfálně do Prahy. Pokud jde o ty utečence, faktem je, že Sudeťáci zlobili ještě před vznikem ČSR a potom už nepřestali a Masaryk a Beneš místo aby spory hasili, tak je podlévali olejem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik