Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Babiš - podivná osoba - Stb, kupuje firmy, které pak platí jeho dluhy, jeho majetek je ve firmách a nemovitostech, bankám možná dluží miliardy. Velká podpora zemědělců touto vládou se mu náramně hodí. Koupil všechny bývalé "výkupy" - má monopol a antimonopolní úřad nic....

0 0
možnosti
MD

To jste to babisovo jablko prekrojil napul a nam predlozil jen polovinu. Ta druha uz neni zdaleka tak pekna a stavnata.

0 0
možnosti
Foto

Jak píši v perexu, ideál najít nelze a tak se musíme přehrabovat v tom, co máme k dispozici

2 0
možnosti
PB

..... mňo, von ještě před půl rokem štěbetal cosi vo morální povinnosti skropřijímat a před rokem se zdržel jakýhokoliv komentáře,- takticky vyčkával i když mu bylo jasný, že stanovisko dříve či později bude muset jako politik zaujmout,- nóóó, a vobul se do teho až nyní, což pokládám za chybu !

..... ináč dotace (?), lustrace (?), koblihy a uzeniny ?!,- trochaj jinačí kapitola byť obecně známá a komentována, ale proč mám porád takovej pocit, že mu to všeci oponenti závidijou ;-D,- šak ho mohli za těch 25 let profesně zlikvidovat, přinejmenším mu konkurovat, předběhnout, mět těch miliard na kontě víc, usměrňovat chod národního hospodářství, držet státní kasu ...... šak na to měli času dost, nééé ?!?

2 0
možnosti
Foto

Vůbec by mi nevadilo, kdyby v Česku vládnul stejně nekompromisně jako v Agrofertu, kdybychom měli místo dluhů přebytky státního rozpočtu

3 1
možnosti
Foto

Ježkovy zraky, nechcete mu ještě vyznat lásku? Babiš neumí nic jiného než velkohubě slibovat, sám žádný podíl na našem ekonomickém růstu nemá. Vždycky je na něm vidět, že nemá absolutně žádné vlastní názory, takže se musí pořád otáčet podle toho, odkud zrovna fouká. To platí i pro jeho postoje k uprchlíkům.

3 2
možnosti
SN

:-) Souhlas! Ti kdo mají krátkou paměť, co tady v minulosti napáchal Kalousek, Heger, Drábek a Drobil, který chystal "odklon" 3 mlrd. ať si nestěžují! Většina diskutérů v životě asi žádnou hodnotu nevytvořila, počítač, je jejich doména.

Pokud se týká, Babiše. Obchodní zástupce republiky pro dovoz fosfátů z Maroka, kdyby byl hlupáček, určitě by ho tam neposlali. Stát si setsakra hlídal, aby ho někdo neokrádal. Zná řeči, měl kontakty, proč by toho nevyužil! Oponenti, pokud jste si jistí, že podnikal nezákonně, podejte na něj trestní oznámení. Zaměstnává 30000 lidí. Podnik funguje.

Sleduji ho už roky, jsem rád, že se našel konečně někdo, kdo těm lehkoživkům, kteří v životě nepodnikali a přesto mají na kontech miliardy, šlápl na kuří očko! Proto ta nenávist, proto ten humbuk. Kalouskův a Fialův jediný program....antibabišismus, vize žádná ! R^R^R^

4 4
možnosti
SN

:-)....Pane autore, jak jsem si letmo prohlédl diskusi schytáváte to pěkně! Když tam vidím ty diskutéry, co v životě zřejmě nic pořádného nevytvořili a jejich jediným dílem je diskuse u kompu, jak jsou odborníky ne vše, prostě všeználci, tak zírám !

́Ten nepořádek,(chtěl jsem napsat bordel), co tu zanechala minulá vláda, v čele s nejlepším ministrem financí galaxie a okolí, Kalouskem, je opravdu na pováženou! Diskutéři mají zřejmě krátkou paměť. Drábek invalidy mávnutím proutku uzdravoval, jak Ježíš Lazara, Kalousek na daních přirážel, ať se lůza poměje, Heger se postaral, aby hlavně důchodci, kteří si z dlouhé chvíle chodí popovídat k lékaři, ať si tu kratochvíli zaplatí, Drobil, chystal "odklon" 3 mlrd. ....neskutečné množství, jak se všichni na náš úkor balili do sametu. A dnes vadí nějaká ETT, lepší vybírání daní, dělají se dálnice, přidává se na platech, prostě oponenti mají krátkou paměť. R^R^R^

4 5
možnosti
RJ

No o vás je náklonost k agentovi známa. Takže nic nového.Rv

1 2
možnosti
Foto

Tady je vidět, že lidé si své Babiše zasluhují. ;-)

8 2
možnosti
Foto

Porovnejte Babiše s jeho předchůdci a pokud máte v hlavě aspoň trochu té šedivé hmoty, tak musíte uznat, že to je konečně lídr strany a ministr, který to má v hlavě srovnáno a nežvaní nesmysly aby zakryl zlodějny.

2 1
možnosti
Foto

Jééé, konečně zase mínusový Standa, už mi bylo smutno. :-)

2 0
možnosti
Foto

A co říkáte např. na odkup zrna z fondu hmotných rezerv? Když nepodporuje imigranty, proč spolupracuje s Pelikánem, Jourovou či Žilkovou? Probuďte se.

4 0
možnosti
Foto

Kdyby dělal něco nečestného nebo nelegálního už dávno má na krku Policii. Spolupracuje s nimi, protože mu nic jiného nezbývá a to, že oni mají jiný názor než on jen svědčí o tom, že v ANO se razí svoboda názorů

2 1
možnosti
  • Počet článků 992
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik