Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blázen to byl, nepochybně :-)

O všem ostatním lze úspěšně pochybovat.

0 0
možnosti
Foto

Nejsou potom blázni všichni atentátníci, lupiči, vrazi? Nejsou blázni všichni migranti táhnoucí do Evropy s přesvědčením, že tady na ně čeká ráj?

0 0
možnosti
OK

V Německu může Allah Akbar křičet kdekdo. Nedávno to tam vykřikoval dokonce nějaký člověk s českým jménem, tuším Miloš Zeman nebo tak nějak se jmenoval. A prý to snad ani nebyl islamista, i když nejsem si tím stoprocentně jist, možná se pletu.

2 8
možnosti
VV

Mate snad neco proti tomu. Vzpomete na Antonina Zapotockeho a jeho slova.

Kdyz pry ve tricatych letech komunisti kriceli at zije sovetsky svaz, zavirali je za to. Od 48-eho mohl kdokoliv svobodne kricet at zije sovetsky svaz a nikdo ho nezaviral.

0 0
možnosti
ZV

Z86u75z88a45n19a 76V33a64s70s

11. 5. 2016 10:37

Je úplne jedno, či si pán Bicera niečo niekde prehrieva alebo nie. A jedno je aj to, či ten útočník bol blázon alebo moslim v akejkoľvek fáze náboženského opojenia. Podstatné je to, že médiá sa väčšinou dobre nepobijú o prvenstvo a intenzitu popierania akejkoľvek súvislosti najnovšieho útoku s islamom. Útočník je takmer matka Tereza, čokoľvek, len nie moslim a motívy má snáď všetky jestvujúce, len nie nenávisť ku každému a všetkým hojne podporovanú Koránom.

4 0
možnosti
ZH

Tak evidentně čtete špatné noviny, nebo si vybíráte jen články, které potvrzují Vaši hypotézu o spiknutí. :-)

0 0
možnosti
ZH

Pane Bicera, píšete hlouposti, jako tak často. Předně to je regulérní blázen, jel do Bavor rovnou z psychiatrie. Teprve se zjišťuje, jestli je vůbec muslim, protože opakovaně mele něco o konverzi, to znamená, že rodiče a prarodiče, kteří bydlí hned vedle jsou asi křesťani. Jméno Paul H. mluví spíše pro rodilého němčoura. Vypadá to, že si tu ohříváte svoji nénávistnou polívčičku na špatném ohníčku. :-/

3 7
možnosti
Foto

MF Dnes doslova píše, že nejde o radikálního muslima. Kdyby bylo jisté, že nejde o muslima, napsali by to. Tímto způsobem, aspoň těm, kteří rozumí česky, jen zdůraznili, že jde o muslima, zatím neradikálního. Stejně jako bych o sobě nepsal, že nejsem ortodoxní žid, když ani židem, ani Židem nejsem.

10 1
možnosti