Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tři nuly sem, tři nuly tam.... Kodex blogera sem, kodex blogera tam....

"Vláda ČR každoročně vyčleňuje ze státního rozpočtu finanční prostředky na podporu romské integrace. V roce 2014 bylo ze státního rozpočtu ve prospěch výlučně Romů vydáno 65.809.145 Kč."

http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/domaci/pres-100-tisic-romu-zije-v-socialnim-vylouceni-a-penez-na-jejich-integraci-ubyva-konstatuje-vladni-zprava

0 0
možnosti
Foto

MF Dnes 26.10. str. 4 Nadpis "Polovina Romů žije na okraji společnosti" odst 2. "A to i přesto, že třeba jen v minulém roce šlo na různé integrační projekty ze státní pokladny zhruba 65 miliard korun." Přopadalo mi to jako částka vysoká a chápal jsem ji, že ten, kdo to psal, uvedl částku, na kolik nás Romové každoročně přijdou a to by zhruba mohlo být. 65 milionů mi na ten počet akcí a agentur přijde velmi podhodnocená částka.

1 0
možnosti
AJŘ

Kruciš, stačil by jeden milionek na opravu střechy. Obarvit se na hnědo a třeba mi ho někdo dá.

2 0
možnosti

Nechci se Vás dotknout pane Bicera, ale není to 65 miliard ročně, v roce 2014 šlo z rozpočtu zhruba 65 milionů korun na začleňování Romů do společnosti, ale i tak je to hodně, když si pomyslím že výsledky jsou jedná velká nula. Ale za těch 25 let, to už budou pěkné miliardy že?

0 0
možnosti
Foto

opsal jsem údaj z MF tudíž jsem v tom nevinně:-) Ono kdyby se to všechno sečetlo- Příspěvky na bydlení, sociální podpory a pro co všechno si na úřady chodí, tak by to hodilo určitě pěkných pár desítek miliard.

1 0
možnosti
MK

No jo, ale neziskovky a ministerstvo "pro rasové nepokoje a pomlouvání ČR" také musí z něčeho žít a páchat dobro bezplatně nebudou ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik