Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

martin013

2. 10. 2010 5:41
Intelektuál

To máte tak. Pokud hledáte nějakou prudkou intelektuální zábavu, zřejmě musíte hledat jinde než na fotbale. Samozřejmě, že pokud sledujete přenosy pravidelně, tak slyšíte stále stejné obraty, fráze, slovní vatu. Zkuste si to odkomentovat a uvidíte. Není nad osobní zkušenost. Navíc mnohokrát jsou "přihrávky" profíků z ČT dost špatné, takže co si nebohý poloamatér spolukomentátor má počít? Nevím přesně, co byste po nich chtěl? Statistiky, zajímavosti o hráčích, rozbor taktiky, kometáře akcí? Od každého něco? Vzhledem k tomu, že jsou to "jen" bývalí fotbalisté, neměl byste mít přehnané nároky. Nebo se nedívejte tak často, pak budete každé slovo doslova hltat. ;-)

0 0
možnosti
RG

gasparru

1. 10. 2010 21:48
Diagnoza

Diagnozu už máte ve svém krátkém popisu, pan Karoch musel být jako každý kdo hraje na nejvyšší české úrovni vynikající fotbalista, je potřeba vnímat kolik je registrovaných fotbalistů a kolik si jich zahraje ligu, navíc hrál myslím i v Kostarice, což není nefotbalová země. Za to když Spartu komentuje Čapoun to je korektnost a nestrannost sama, viz. včerejší zápas a hlavně ten závěr jak vysvětloval porážku, že Vás hanba nefackuje.

0 0
možnosti
S

solway

1. 10. 2010 18:02
Pořiďte se DIGI saltelit a......

.....sledujte anglickou ligu.Tam to komentují Slováci,takže budete možná v klidu. ;-)

0 0
možnosti
PP

packaj

1. 10. 2010 22:10
Re: Pořiďte se DIGI saltelit a......

DIGI si nepořídím. Jsou to darebáci, kteří znemožnili v Čechách koukat na Premier League v HD. To je jako kdyby si někdo koupil práva na formuli 1 a pak ji vysílal černobíle. Ať zkrachují.

0 0
možnosti
V

vsamotar

1. 10. 2010 16:17
Ivánku, kamaráde...

Fotbal? To je ta hra, o jejichž výsledcích již léta rozhodují kapříci a jablíčka? To dokonce dávají i v televizi? 8-o

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

1. 10. 2010 16:04
nejen Karoch

včera Táborský ve studiu:

Vlášek: "pustíme si oba góly, prosím o váš komentář" Táborský: "ehm..no tak samozřejmě střela z velké dálky ... a .. byl z toho gól" :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1885x
Člověk s názorem, který se ne každému a vždycky musí líbit. Redaktor webu Svobodné fórum.

Seznam rubrik