Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Dal jsem své ex svobodu a ona mě opustila v nemoci :-). Asi to byla Italka a já byl podpantoflák, protože je blonďatá.

0 0
možnosti
OH

"Věřím, že nejeden arabský muž je ve své podstatě hodný člověk, který by živé duši neublížil."

Problém je v tom, že některá náboženství ještě ženám tu duši nepřiznala.

Ale hezký blog. Karma už letí.

1 0
možnosti
Foto

Ano, sdílím s Vámi ten pocit nevěřícného úžasu. A hlavně: proč? Nemyslím to, že to tak dělali jejich předkové a prapředkové, ani že matka je jistá, otec nejistý, proto si je hlídají. Ale proč tolik surovostí a ubližování, zvlášť když v mnoha podobných zemích není žena žádný klenot na poduškách, který je ztrestán, pouze zhrdne-li dobrým bydlem. Většinou je ještě ke všemu využívána jako pracovní nástroj, zatímco muž má právo odpočívat, služka, otrokyně, hadr na boty. Přestože je to matka "jeho" synů.

1 0
možnosti
VS

R^Hezké , vtipné a navíc - skoro jako bych se viděl :-)

2 0
možnosti
JK

I mezi Čechy a Moravany a Slezany se najdou domácí tyrani, nejsou všichni jen roztomilí nepořádní domácí medvídkové. Příběhy některých utýraných žen jsou opravdu silné (Třeba ta, co jí druh vymlátil zuby a do děr po zubech jí nacpal párátka. To nebyl muslim.) Ale souhlasím s vámi v tom, že naše babičky a maminky nám vybojovaly rovnoprávnějšé postavení a že jim v tom pomohli muži jako byl TGM. Nechci tady islám, aby se zase vrátilo to nerovnoprávné uspořádání, které tu bylo za RU.

1 0
možnosti
FB

Já mám doma Francouzku a protože jsem ji, bohužel, naučil česky, nemohu Vám oplatit kompliment........... i když na druhou stranu by se to dalo charakterizovat tak, že české ženy jsou zlaté, ale já mám doma klenot nedozírné ceny.;-)

4 0
možnosti
VB

A já vám kompliment rozhodně složím, protože naučit česky (mnohdy i anglicky) kohokoliv z latinských národů (zejména Francouze), to je na jedničku s hvězdičkou! ;-) A gratuluji ke klenotu!

2 0
možnosti
VP

z větší části musím souhlasit, jen bych české muže natolik nezobecňovala - ne všichni hážou fusky po zemi a čumí s pivem na fotbal, jinak aleR^

1 0
možnosti
VB

Jistě, že nejsou všichni stejní, je to jen taková literární nadsázka ;-) Určité společenské a mentální rysy, však myslím různé národy vykazují, když se to tak nějak "zprůměruje". Děkuju za palec!

3 0
možnosti
EA

:-) Viktorie, Vy jedna provokatérko:-) Ano, ovšem, souhlas. Kdo neskáče není Čech !

4 0
možnosti
VB

:-) Evo, jakou provokaci máte konkrétně na mysli? ;-)

1 1
možnosti