Diskuse

Zlatokopky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

teorie výměnného obchodu mi připadá vcelku případná pro velkou část vztahů...ne vždy pro všechny, ale často ano. "Ceny lidí na partnerském trhu" jakkoli to zní bezcitně a tvrdě se opravdu řídí podobnými pravidly jako komoditní burza;-)

0 0
možnosti
VN

Každá blbka si myslí, že bude druhá Trumpová nebo Maláčová ... holek co si umí akorát dobře namalovat nehty a podržet jsou plné priváty :-) Nevím proč bych si pro život měl vybírat partnerku podle vzhledu. Partnerku chci především inteligentní pracovitou a samostatnou .... ideálně ze stejné sociální vrstvy. Ty krásně namalované se silikonovýma prsama a tupým výrazem, při slintání na každé lepší auto, může bohatej chlap přeříznout kdykoli, ale málo který inteligentní chlap chce s nějakou takovou žít .... nevím jak to má Viktorie, ale mne při pohledu na nějakou sexbombu většinou nenapadne, že by to byla dobrá maminka mých dětí ;-) Navíc nikde není řečeno, že bohatství je doživotní, může přijít životní epizoda kdy se proste nebude dařit .... hádejte kdo vás opustí první? :-)

3 4
možnosti
VB

Být zdrojem inspirace mne těší! :)

0 0
možnosti
JK

Zasunout do moderní holky, co zná svou cenu, není těžké, jen to chce trochu víc, než jen pozvání do kina. A je to také trochu dražší. Aneb jak býti moderním Kristiánem...

http://www.youtube.com/watch?v=EZkFU0r4XZw

0 1
možnosti
DS

Kdysi jsem četl vtip o dívčině, která zašla na večeři s chlapcem, kterého znala z práce, pak zašli do kina a nechala se domů odvézt taxíkem. Přirozeně to zacvakal onen hoch. Na druhý den mu vynadala, protože se dozvěděla, že bere víc jak ona. Holt, svět je nespravedlivý...

1 2
možnosti
Foto

Pojem zlatokopectví je mýtus a vymysleli si ho oškubaní muži a ženy, mající strach z konkurence. Ve skutečnosti se jedná o přirozený prvek evoluční strategie, který samozřejmě není ve společnosti uplatňován stoprocentně ;-).

3 3
možnosti
JS

Já myslím, že zlatokopectví žádný mýtus není, jinak s vámi souhlasím. 

http://www.youtube.com/watch?v=SJ1wWk0A9Vo

;-D

1 1
možnosti
SL

Já vám nevím...mám partnera, který nevydělává horentní sumy, ale je to neuvěřitelnej poklad. A i když občas rejeme ústy v zemi (obzvláště tehdy, když oba čekáme na proplacení faktur), neměnila bych. Jsou věci, které se penězi nedají nahradit.

2 0
možnosti
JK

Jistě. Protože už máte nějaký vybudovaný vztah. Ale kdybyste se neznali a měla jste na výběr mezi jím a X (za X si dosaďte libovolný idol mezi muži)... :-)

2 1
možnosti
JK

Souhlasím v plném rozsahu. Ženy chtějí to nejlepší, co na trhu je, chlapi jakbysmet, jen kritéria se liší. Prachatí a charismatičtí chlapi mají ty nejkrásnější a nejvíc sexy kočky, protože jak oni, tak i ty kočky znají svou cenu a pod ní logicky nejdou.

I v hypotetické beztřídní společnosti, jak ji popsal Marx, by logicky existovala minimálně hierarchie tříd, dělených dle těchto aspektů - schopnost zajistit rodinu a charisma na straně muže, postava a krása na straně ženy.

A protože lidé dělí protějšky na ty pro potěšení, a ty pro dlouhodobý vztah, existuje logicky spousta holek s pevnou hodinovou taxou, které zhusta vyjdou levněji, než nudná večeře, nudné divadlo, a to s nejistou vidinou sexu, stejně jako se najdou instantní milenci pro vdané paničky, také s pevnou taxou.

4 4
možnosti
RP

Jinými slovy, žena je stroj na rození dětí a je tak spokojená ;-)

0 6
možnosti
JT

Omyl, zena neni stroj na rozeni deti, ale matka, ktera rodi deti.

3 2
možnosti
Foto

Nevím jak se pozná žena zlatokopka... Pokud to budu měřit s tím, co jsem viděla, tak bych do této kategorie zařadila ženy, které ve svém nejlepším a jednom a tom samém oblečení vymetají nejlepší pražské bary a podniky a významně postávají a čekají, až si jich někdo všimne...

Díky, ale s touto kategorií žen se moc neztotožňuji... Pak mě napadá klišé, jako že asistenta svádí svého šéfa... Hmm, tam se mi zas moc neslučuje ta moudrost. Takže vlastně bych to s tím zlatokopectvím možná neviděla až tak dramaticky...

3 1
možnosti
JC

Zlatokopka je přece každá, která sehnala manžela bohatšího než je ten Váš.

;-D

3 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5315x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com