Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Měl bych jen technickou otázku: Na kterou jinou část těla by se ta velkořiť měla stěhovat? 8-o :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem prolétl článek...i diskuzi...a schválně hodím do pléna úplně jiný názor :) Add cukry a fruktoza ...pokud se ovoce jí na lačno...vůbec se netráví v žaludku :) Jde přímo do střev, kde pročistí a vyjde v podobě bobku tvrdého jako křemen :) Schválně...zkus jíst kilo meruněk denně...ale na lačno, žaludek musí být prázdný...pak jez ostatní tak, jak jsi zvyklá a ... dám ruku na to, že se podíl tělesného tuku v těle nezvýší bez ohledu na extrémní příjem cukrů z fruktozy :) Výjimkou je banán, tráví se asi 20-30 minut v žaludku :)

 Ovšem pokud si dáš ovoce na žaludek plný ... dojde ke kvasení v žaludku a je docela problém :)

zelenina obráceně... vždy s něčím a nikdy ne na prázdno, pomáhá trávit...jako syrová :)

Přijímej jen kvanta a kvanta kalorii pouze v ovoci...tím pádem...na lačno...a bez ohledu na jakékoliv kalorie z cukru budeš hubnout :)

Prostě sice poznatky ve stravování se stále mění...ale já nevěřím, že dnes už jsou hotové a celé ...

0 2
možnosti
VB

Děkuji, Karle, za přínos do mého dietologického přehledu ;-) Po nastudování všech reakcí v diskuzi už budu patrně schopna otevřít si výživovou poradnu! ;-)

1 0
možnosti
TM

Jak jsem nekde cetla "Telo je previt a vystaci si s malem", tak je to asi bohuzel pravda...Patrim mezi ty, co se jenom podivaji na rohlik a priberou 2 kg :-), na chroupani mrkve moc nejsem, takze praktikuji metodu Jist vsechno, ale s Mirou :-)...a kdyz mam zravou (coz mam casto), tak holt zvednu velkorit z gauce a jdu se hybat :-).....Jinak skvely clanek, pobavil me u sacharidy nasycene a zasycene housky s marmeladou ;-D

0 0
možnosti
VB

Tak tak, Terezo, tělo se umí přizpůsobit, jen tak jsme dokázali přežít nejrůznější tragická období v historii a přežívají i mnohé modelky ;-) A pohyb je důležitý, to máte také pravdu. Jedna moje kamarádka říká, že cvičí v podstatě jenom proto, aby mohla "žrát". :-)

Děkuji a přeji dobrou chuť!

0 0
možnosti
Foto

J18a57n79a 39M52a95j84o70v20á

12. 6. 2013 20:33

Vy se vybičujete k běhu? Toho nejsem schopna, ač mám kde. Nějak mne to nebaví, tak jako trouba chodím po páse ve fitku a poslouchám řeči štihlounkých holek o dietách. Nebo, a to většinou, začne některá z vrstevnic "hubou" vařit. Nejdřív dietní recept a pak se to zvrhne do toho "dobrého". Ale v závěru je to báječný pocit z odpočaté hlavy a zmoženého těla, to zas jo. :-)

0 0
možnosti
VB

Vybičuju :) dá to práci, ale loni jsem si zvykla a chodila do lesa pravidelně, na svou hodinku a 10 km. Letos jsem vzhledem k počasí ještě neodstartovala a na páse ve fitku mě to moc nebaví :( V přírodě to přeci jen lépe utíká. 

Nedávno jsem se dokonce přistihla, jak při výjimečně časném vstávání, kdy je kolem ještě ticho a vzduch tak hezky voní, že mi to moje ranní běhání docela chybí, i když rozhodně nejsem skřivan! :)

0 0
možnosti
PK

Klasika, ženským se ukládá tuk "na mlíko", tedy na kojení možných budoucích dětí. 

To by  ještě bylo v pořádku, ale je nefér, že se i po ukončení reprodukčního období ukládá pořád dál :-( ;-)

4 0
možnosti
Foto

J26a50n91a 88M63a65j86o13v31á

12. 6. 2013 20:34

To teda nevím, na co se ukládá mně :-). Vidím to na paterčata na "starý kolena" ???8-o

0 0
možnosti
DS

Kdysi jsem slyšel, že nejlepší jsou oplácané ženy, protože si chlap potom může udělat prsa, kde potřebuje.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem taky nevinná oběť...někdo mi furt nafukuje břicho...zbytek je štíhlý, ale mám to jak prdlej airbag...příčinu netuším...vliv piva jsem samozřejmě vyloučil jako nepodložený předsudek;-)

2 0
možnosti
JS

Tak určitě! Pivo, jak známo, dělá krásná těla.

1 0
možnosti
JP

A proč si myslíte, že omáčka nebo prorostlá krkovice je gastronomický chřích? Naopak, já na takové výživě shodil 38kg, zbavil se cukrovky II stupně a snížil krevní tlak na optimální hodnoty a přestaly mi padat vlasy.... Jde o klon nízkosacharidové diety od dr Kwasnieckého. Můj jídelníček tvořilo maso všeho druhu, i hodně tučné, spousta vajec, tučných sýrů, smetany a samozřejmě i zeleniny. Těch rohlíků a vůbec sacharidových příloch samozřejmě minimum - asi 80gramů na den...

1 0
možnosti
VB

Vážně? Tak v tom případě měním rýžový chlebíček za propečenou krkovici! :-) Ale jestli to nevyjde, tak si vás Josefe najdu! ;-)

0 0
možnosti
JS

Hezké a přesné, karma! ;-DR^

A s tou dušenou mrkví opatrně - dušená/vařená je velmi kalorická.

2 0
možnosti
VB

To jsem netušila... Co přesně se stane v mrkvi, když ji ze syrového stavu dostaneme pomocí vody do dušeného? Nic navíc přeci nedostane a pokud malou lžičku olivového oleje, tak by to nemělo být nic zásadního, zdravé tuky se přeci mají konzumovat i během diety, ne? :-) Navíc tepelně upravená zelenina by měla být pro tělo lépe stravitelná... Je to všechno pro mne očividně příliš velkou záhadou ;-)

0 0
možnosti
IH

I78r24e72n97a 75H36r48u53b12á

12. 6. 2013 11:48

Ani ten tělesně nejdokonalejší nemá právo na nelichotivé výrazy o druhých. A i kdyby jste se nesnažila, jedla tuky, nikdo nemá právo vám vyčítat vaši postavu.

0 0
možnosti
VB

Ireno, máte pravdu, nikdo takové právo nemá, každý by si měl hledět především sám svého, ale přesto to lidé dnes a denně dělají... :-):-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5315x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com