Diskuse

Ubozí muži

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Se stejným entuziasmem by se dal napsat článek o ženách, vraždících nevinná novorozeňata, nebo o "uspávačkách", které pod příslibem sexu uspí a okradou své klienty, přičemž dost často hazardují s jejich životy. A mohl by se jmenovat "Ubohé ženy". :-/

0 0
možnosti

Ano, mohl. Směle do toho! :-)

0 0
možnosti
Foto

Pravdu píšeš... způsobuje to "vlastní mentální ubohost a fakt, že dotyčný je pouhé pudy ovládané prase"...  A takoví se rozumnému ovládání své touhy nenaučí, takové je třeba eliminovat...

1 0
možnosti

ja jsem nejak nepochopil, jestli vas text je o tom, ze si na chlapy stěžujete nebo o tom, ze z zen delata obeti...

mate pravdu, ze moc znasilnenych chlapu není, na druhou stranu by bylo fajn se podivat i na to, kolikrat chlapa provokuje zenska a kolikrat je to opacne

jak často u baru vidite mrkajícího fesaka se slámkou zabořenou v puse na kraji baru? nebo dva takovy na lovu? hm...

2 0
možnosti

Provokace na baru se jaksi nedá srovnat s brutálním znásilněním...  Žena jdoucí z noční směny z kolbenky temnou uličkou, protože na taxi nemá peníze, předpokládám muže příliš neprovokuje, s brčkem v puse ani jinde.

2 0
možnosti

Doufám, že si autorka uvědomuje, že háže do jednoho pytle celou jednu polovinu lidstva. :-)

0 0
možnosti

Doufám, že si čtenář uvědomuje, že by měl číst celý text, než napíše komentář ;-) Jinak by mu neunikla věta: OVŠEMŽE JENOM NĚKTEŘÍ!  ;-)

0 0
možnosti

Dík :-) Jen ta realita moc hezká není :-/

0 0
možnosti

Pokud měla paní autorka na mysli hromadné znásilnění teprve čtrnáctileté dívky v Sydney, slušelo by se podotknout, že se jednalo o šestici mužů "afrického vzhledu", u kterých toto chování způsobuje jejich "kulturní" odlišnost od bělochů, kteří sice nejsou všichni svatí, ale rozhodně v tlupách neloví školačky. Podobné činy jsou velkým problémem i v řadě evrospkých zemí se silnou přistěhovaleckou komunitou ze zemí třetího světa. http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/327194-na-predmesti-sydney-hromadne-znasilnili-ctrnactiletou-divku.html

4 0
možnosti

Ano, toto měla autorka na mysli. Podle rasy lidi většinou nehodnotím, navíc můj článek nebyl jen o tomto jediném zvěrstvu, nýbrž obecný a jak známo, obecně znásilňují i muži "bílé pleti" naší kultury a vzdělání. 

Viděl jste třeba někdy film Bolero inspirovaný skutečnou událostí? Běloši, naše kultura, tlupa, studentka VŠ....

0 0
možnosti

Ono je to komplikovanější. Četla jste knihu "Válka spermií"?

0 0
možnosti

Zatim ne. Nastuduju ;) Diky.

0 0
možnosti

Ženy jsou samozřejmě silnějším pohlavím.

Názorně to předvedly dozorkyně SS na pionýrských táborech, kde byly perverznější, sadičtější a krutější než jejich slabé a ubohé mužské protějšky. Toto prostředí ukázalo obsah hlav, protože se slečny nemusely vypořádat s fyzickou dominancí.

Milgramův experiment testu poslušnosti vykázal o 10 procent vyšší ohnutost a krutost žen, (nerozhoduje biceps ale zmáčknutí tlačítka), ženy byly schopné zajít do nejvyšší míry působení bolesti druhému člověku díky zbavení se zodpovědnosti.

"žena se dokáže ovládat a chovat se jako rozumný člověk, na rozdíl od muže"

Viktorie Besó

1 0
možnosti

Tak je rozdil mezi zenou a zviretem v zenskem tele :) Ale clanek je o sexualnim znasilnovani a v tom proste vedou muzi. Nejak mi neni znamo, ze by se muzi bali vecer chodit parkem, aby je nejaka uchylacka neprefikla :)

1 0
možnosti
Foto

... kdopak má asi službu?;-D

0 0
možnosti

Rekla bych, ze ten pan, ktery mi rekl, ze moje knizka je explicitni pornografie, asi ne ;)

0 0
možnosti
Foto

I ženy páchají násilné sexuální činy... to není o schopnosti se ovládat, ovládat své pudy ...ale o fyzické dispozici, které prostě je vesměs v tomto případě v "prospěch" mužů :)

1 0
možnosti

Tak prece to, ze mam fyzickou dispozici se vykalet nekomu na zaprazi neznamena, ze to budu delat :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com