Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč si myslíte, že jste genderově nevyrovnaná? Podle Vašeho vyjádření jste naopak jako žena velmi žádoucí. A to asi bude ta chyba, že? Tak tomu nerozumím, na to bych musel zavolat docenta, nyní již profesora Putnu.

0 0
možnosti
VB

My zeny citime, delame a prozivame veci jinak, nez muzi. A ja se v tom nechci s muzi srovnavat, tudiz jsem podle leckterych soucasnych meritek gendrove nevyrovnana :) A dekuji ;)

0 0
možnosti

13. 11. 2013 15:52

Proboha, co tím "kde se to v nich bere?" myslíte? Co se v nich podle vás bere?

0 0
možnosti
VB

Takové nápady :-) Jako například varovat v kině před filmy s gendrovými stereotypy. Nebo snaha popírat nepopíratelné rozdíly mezi pohlavími. Ale možná to vidím špatně, jsem holt nemoderně gendrově stereotypní ;-)

0 0
možnosti

Musím s Vámi souhlasit, ženskost se nám postupně vytrácí.  Kde jsou ty časy,

kdy dívky a ženy chodily v letních šatech a kostýmech šitých na míru. Kam zmizela veškerá elegance!  Dnes, když výjdu do ulic, potkávám jen šedou masu lidí, kdy

člověk pomalu nerozezná chlapa od ženy. Obléčení, které naše ženy nosí se podobá pytli na golfové hole a k tomu slušivý ruksak na zádech. Jak tady nedávno někdo napsal, jako když  všichni jdou na horskou tůru.

Nevím, proč ženy za každou cenu se musejí srovnávat s chlapi, chtějí to dotáhnout v rámci rovnoprávnosti, až k lopatě a skládat uhlí? Nevím, nějak tomu přestávám rozumět. ;-(

1 0
možnosti
VB

Tak, tak. Nedávno jsem zažila jedno focení na téma padesátých let. Účesy, oblečení, botičky na podpadku... nic extra netradičního pro ženy, přesto se všichni otáčeli. A proč? Protože žen, které vypadají takto žensky je bohužel pomálu, i já z lenosti raději natáhnu džíny a tenisky, než snášet mírné nepohodlí. Přesto jsem se v tom všem cítila úžasně. A slíbila si, že aspoň "jednou za čas" si se sebou dám tu práci ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com