Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

No vidíte. Já teď řeším dilema, jestli mám našetřené peníze v zimě utratit za zájezd do alp, abych si konečně jednou užil snowboard (nikdy jsem tam nebyl na lyžování) a nebo si koupit Oculus Rift, který mi poslouží jako zdroj zábavy dobře na příští dva tři roky... Copak poradíte?

0 0
možnosti
VB

Já bych jela na hory! Zážitek to bude silnější, jedinečnější a hlavně zdravější ;-) Virtuální realitou se můžete zaobírat i v důchodu v papučích u krbu :-)

0 0
možnosti
AAP

Až nás zavřou do důchoďáku, bedeme si ty zážitky vyprávět? Stále dokola? ;-D

0 0
možnosti
VB

Přesně tak, stejně to vyprávění většina z nás do druhého dne zapomene ;-D 

Ale obávám se, že vzhledem ke zvyšující se věkové hranici odchodu do důchodu se do domova ani nedostaneme a vynesou nás nohama napřed rovnou z práce na krchov ;-) Takže šetřit na důchod asi fakt nemá smysl... :-)

1 0
možnosti
Foto

O šetřílcích bych mohla povídat do nekonečna. Mám na ně štěstí. Asi proto, že já to nevydržím a i když si říkám, že se na ně vykašlu a taky nepustim peníz, nakonec zase naletim a zjistim, že nejhůř jsem dopadla já. Jinak příklad jednoho letitého souseda, který žije sám, nikoho téměř nemá jen pro to, aby se nemusel o nikoho starat. V mládí si raději vybíral vdané paničky. Občas, když peču, se slituju a dám mu přes plot nějaký pamlsek na talířku. A po vrácení onoho talířku podle pohmatu zjistím, že ho olízal, aby nemusel plýtvat vodou a umýt ho. Máte pravdu s tím, že muži jsou v převaze. Moje dcera jim říká cheapaci (čípáci).

0 0
možnosti
VB

Tak vylízaný talíř rozhodně předčí "můj" čaj R^ Ale třeba to sousedovi jen tolik chutnalo ;-D

1 0
možnosti
LH

Moc hezk napsáno. Víte, každý má své priority v něčem jiném. Někdo šetří na čaji ale rok co rok jede k moři, jiný si libuje v něčem jiném. Ale pokud se nesnaží obrátit mně na "pravou cestu" tak mi to je fuk;-D

0 0
možnosti
JC

Lakota je hřích a šetrnost je ctnost.

Rozhazovačnost je hřích a štědrost je ctnost.

A teď si vyberte...

0 0
možnosti
VB

Jardo, oni si naši předkové při vymýšlení mouder vždy uměli najít kličku, aby bylo více variant "v pořádku" :-) Třeba: Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. X Ráno moudřejší večera. ;-)

0 0
možnosti
JT

Me se penize obcas na ucte nahromadi. Ale to bude spis tim, ze nesnasim nakupovani. Kdyz uz toho je moc, tak obcas neco vetsiho koupim - fasadu na dum, pozemek, auto.

0 0
možnosti
TM

Ja jsem od prirody skudlil a sporinek a mela jsem radost uz jako mala holka, kdyz mi moje kapesne cinkalo nedotknute v prasatku :-)......Samozdrejme se nic nesmi prehanet - ja se ridim heslem, ze radsi min, ale kvalitu, nez mit plnou skrin ci lednici levneho srotu ;-). Investice do cestovani a zazitku jsou samozdrejme nepopiratelne skvele investice ;-)

0 0
možnosti
TM

K tem prihodam - asi nejvetsi pecka pro me byla, kdyz jsem na bowlingu zazila manzelsky par, ktery si prinesl vlastni tenisky, aby usetril za pujceni bot a k piti si objednavali 1,5 L neperlive vody, protoze k tomu byla miska nachos zdarma :-)

0 0
možnosti
Foto

Investice do zážitku R^

0 0
možnosti
Foto

:-)R^Hezky napsáno.

Taky neumím šetřit, a raději utrácím za zážitky a dobré jídlo. Teď to moc nejde, ale snažím se alespoň pár stovek měsíčně hodit na stavební spoření. Ale rezervu nemám žádnou- momentálně není fakt z čeho.

0 0
možnosti