Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D Měla bych novou mantru: Je to jen období, je to jen období! Každý takový den má zdánlivě dvěstědvanáct hodin, ale s odstupem pár měsíců (pokud se ho dožijete) je to jen chvilička. Slabší, ale chvilička. Pak bude třeba období, kdy nebude jíst nic jiného, než banán, období, kdy nebude chtít spát sama, kdy se bude kolem desáté večer budit s bezdůvodným řevem, kdy se bude bát lidí, kdy se přestane bát vody, kdy se odmítne nechat přebalit, kdy se odmítne nechat nakrmit, kdy Vás odmítne poslouchat, ... A všechno to nakonec nějak přejde. A když ne, budeme mít o čem číst.:-)

Malou zdravím, zkuste na ni hlášku mého dědy:"Klííííd, vo co ti de, jogurte?!" Na mě to zabírá!;-D

0 0
možnosti
VB

:D No mame se na co tesit ;)

0 0
možnosti
MK

Študijná literatura a slovíčka pre Mr Googla.:

-Řvaní:Kniha/dvd "Nežná náruč rodičů". Alias ako manipulovať s deckom aby nerevalo zo stresu ktorý mu tým spôsobujeme.

-Prdíky? No buďte rada že nemáte chlapca....to je iná trieda.

-Kúpanie: Nie vanička ale kyblík (miminko je v ňom jako doma v brušku) (Youtube)

-Uspávanie: program Baby Sleep Instant pre simuláciu vysavača, vlaku lietadla, ačojaviemčoho. (android)

-Inak na uspávanie som expert. Uspal som ju jedine ja. Ale potom sme sa dozvedeli že vždy reve asi od hladu. A uspať hladné decko dokážem len JA! Nejlepšie fungovala pieseň "po kalíšku, po kalíšku" alebo istá pieseň bez mena vzniknuvšia improvizáciou na tému "čomanapadá" podľa systému naznačeného v pesničke o Golemovi od Wericha (flašinetová melódia je daná, skúste tam našiť úplne hocaké slová a vety)

-Kojenie po 3 hodinách ja sadomaso nejakej krvilačnej bezdetnej dozorkyne. Pokiaľ decko nieje podvyživené, nech si robí čo chce. Ako kojenca sme ju nebudili ani po 8 hodinách. :-D

My to máme teraz v 1.75 roku ako delenú stravu. Jeden deň odmieta všetko okrem mäsa (šunka, jahňa, klobása, ...) a mlieka. Druhý deň zas všetko okrem ryže (včetne mäsa). Tretí deň zas len ovocné oné...atď.  Len mlieko je stále v trende- asi preto že je najdrahšie. Nik sa nerozčuluje, všetci sú spokojní, akurát že musím každý deň dojedať dačo iné.

-Zhodenie hmotnosti? Ja som po každom decku pribral 10 kg a nikdy to nezhodil. No a čo?! Takže celková hmotnosť našej rodiny utešene rastie.

-Bezpráví a příkoří? Keď som svoje 1/2 ročné dietko ukazoval mojej starej susede na dedine, povedala mi: Starej se o ni hezky, Martine, měj ji rád a pochovej ji. Když budeš starý ty, pochová ona tebe. (alebo povedala postará se o tebe?) Starí ľudia na dedine pamätajúci na tradičné hodnoty majú pravdu. Priam filozofickú.

2 0
možnosti
Foto

Božíčku, jak to ta naše mamka dělala, když nás bylo sedm!!8-o;-DR^

0 0
možnosti
MK

Ale to sa potom tie staršie starali o mladšie. To býva najlepšia rodina. Aj u vás?

0 0
možnosti
Foto

Vy mi budete věřit, že si toto období detailně pamatuju dvacet let...;-(Jak můj syn řval, to se nedá prostě nikdy zapomenout. Držte se!:-)R^

0 0
možnosti
Foto

J33a15n11a 17M22a81j92o47v64á

17. 10. 2014 19:56

Já vím, že píšete horror, ale tak upřímně jsem se zasmála, že si na Vás musím jít nalít sklenku bílého. Ať malá v noci spí jak dudek :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Mrňavka je Panna- moje starší je také a vodu též nemusí a při koupání řvala dost dlouho. Ti dva jsou Raci a to je naprostý opak, ti by ve vodě i spali:-))

0 0
možnosti
VB

Nestras! Ja vodu miluju a uz planuju na jare plavani. Tak to si mam za ty prachy radej koupit neco na sebe?! :D

0 0
možnosti
LW

L61e20o 11W47o49l76f

17. 10. 2014 16:39

Je to horor;-Dovšem napsaný s bravůrou.R^

2 0
možnosti
VB

Dekuji :) A obcas se to meni i v pohadku ;)

0 0
možnosti
Foto

Vůbec nevím o čem píšete, ale je to bezva a některé větní spojení jsou perly, paní velrybo;-D. Až se znova narodím, chci mít dítě, je to bezva relax;-D.R^V

3 0
možnosti
Foto

Jirko, když jsi můj adoptovaný děda, tak jsi vlastně i praděda- klidně Ti to vnouče půjčím;-DV

1 0
možnosti
PM

P53e23t97r 22M83a60c64h54á59ň

17. 10. 2014 15:40

O mateřství tady na blogu iDnes sice píše více blogerů(blogerek),ale Váš blog je na toto téma jeden z nejlepších.

3 1
možnosti

..jako bych se vrátila o deset let zpátky :-)R^ A nezoufej...bude hůř :-P

1 0
možnosti
VB

Nene, bude lip! :) Jen ta puberta mne lehce znervoznuje :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com