Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J39o11s69e98f 93T46r73n82k23a

21. 8. 2014 10:41

No minimálně při čůrání nám dámy fakt máte co závidět ... :) Jinak já bych taky nechtěl jen půl mozku jako dáma ... ;-D

0 0
možnosti
JK

Môj kamoš povedal kedysi svojej (teraz už bývalej) priateľke v návale hnevu: "Vy ženy, keby že nemáte dieru medzi nohami, tak vymriete ako dinosaury." ;-D

Viem, je to neetické, negenderové, ale je to citát. Ako som kúpil, tak predávam...

0 0
možnosti
VB

Obávám se, že by vymřeli i muži, ona ta "díra" slouží přeci jen ke zrodu obou pohlaví ;-);-D

1 0
možnosti
JP

Takováto témata řešili dřív puberťáci. Náš milý internet (idnes, seznam ...) cpe pohlavní orgány na každou stránku. Dnes už produkují tuto sprostotu i pisatelé blogů, my diskutéři to vše podporujeme. Karel Čapek se kdysi vyjádřil, že lidské tělo je nádherné, ale nepřeje si, aby se musel na každém rohu dívat na nějaký zadek. Dnešní ideologie to prosadila (film Larry Flint aj) a dál tvrdě prosazuje (OSN, EU...). Naši zemi a život máme jenom jeden, neničme je ubohou špínou. Zatím smíme hovořit i o jiných věcech, i když myšlení a vyjadřování na veřejnosti už je zamřížováno antidiskriminačními a xfobními zákony. Tato ideologie ničí některé lidi tak, že ztrácí svou identitu a nechávají ze sebe dělat něco jako Frankensteinovu příšeru. Bohužel víc než 30% nových identit páchají sebevraždy. Proč ženy a muži nechtějí žít jako svobodní lidé, ale ženou se i s pomocí blogerů do vězení pudů(Vaše blogy) a protipřirozenosti? Jinak dík za blog "švédká trojka", který píše o přirozenosti, i když nevím, co nadpis znamená)

0 2
možnosti
VB

Nahota a sexualita jsou tím nejpřirozenějším na světě. Ba dokonce prazákladem všeho, nic špinavého ani ubohého na tom nevidím. Ale pokud kvůli mým blogům 30 % čtenářů páchá sebevraždu, tak potom se tedy hluboce zamyslím :-)

2 0
možnosti
MK

Madam vaše starosti a prachy Bilderbergu bych chtěl mít

0 0
možnosti
VB

To byste si pomohl! ;-)

0 0
možnosti
AAP

Těžká otázka z ženského pohledu. Přemýšlím, přemýšlím...tak asi takhle: "Tento orgán je mi velice sympatický, až budu v příštím životě muž, budou mi zase sympatické vagíny (teda doufám!) ;-)"

1 0
možnosti
VB

Jó, být chlapem... to bych si klidně aspoň na 14 dní vyzkoušela už teď ;-)

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že ženy penis chtějí. Mnohé si ho dokonce kupují ve specializovaných obchodech.

0 0
možnosti
VB

;-D Ale ti jsou rodu neživotného ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že zatímco ženy penis nechtějí, nám mužům by přítomnost středně bujného poprsí v oblasti hrudního koše vůbec nevadila, ba troufám si říci, že bychom je uvítali s otevřenou náručí. Ovšem způsobilo by to mírný pokles výroby napříč celou ekonomikou: "Promiňte pane vedoucí, musím si odskočit za plentu upravit košili..."

Ale abych se neloučil jako národohospodářský škarohlíd, v jistých dílčích odvětvích by se dala očekávat i konjunktura. Například by prudce vzrostl prodej velkoplošných zrcadel.

0 0
možnosti

tohle jste teda vůbec netrefil, kdejakej chlap má špekový kozy, brr, rychle si jdu udělat pár kliků;-D

0 0
možnosti
JG

Pobavilo, včetně diskuzeR^;-D

2 0
možnosti
VB

Diskuze je výborná! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jak nechtějí?8-o Mám přesně opačné zkušenosti, chtějí ho všechny; lesbičky a bojovnice za rovná práva nevyjímaje. ;-D

0 0
možnosti
TN

Popravdě, nejvtipnější mi tom celém článku přijde váš způsob uvažování. Nedávno jste narazila na jednu anketu, v níž některé z žen řekly, že by rozhodně neměnily s muži. Dokonce vás to i překvapilo. Z těch, které by neměnily, řekla JEDNA: „Penis bych nechtěla za žádnou cenu!“ A na tomto základě jste napsala článek s názvem "Proč ženy nechtějí penis?"

Určitě jsou lidé, kteří se neradi zdraví podáním ruky. Někde jsem četl, že jsou i tací, kteří mají chorobný strach z přenosu infekce. Tak příště napište třeba na téma: "Proč mají lidé panickou hrůzu z přenosu infekce podáním ruky?" ;-)

0 2
možnosti
VB

Dekuji za referat z cetby meho clanku ;) Blogy vznikaji vetsinou na zaklade toho, ze nekoho zaujme nejake tema, ne? :) Infekce rukou mne zatim nezaujala, ale diky za tip ;)

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com