Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednu dobu se všude říkalo, že na jednoho chlapa na světě vychází tři ženy ... má Vás být prostě 3x více !!! Možná proto se Vám zdá, že je chlapů nějak málo ;-)

0 0
možnosti
PM

P43e77t18r 54M19a65c67h90á38ň

17. 10. 2013 17:26

Žít s někým znamená navzájem se neustále přizpůsobovat(růst spolu).Mnozí singl už chtějí hotovku podle své šablony,protože přizpůsobování je pracné a "co když to neklapne?"("tolik práce vniveč").Odvahu,empatii a nebýt sobcem(oboustranně)...anebo...je jednodušší pak zůstat sám...(nejsem singl,ale dlouho jsem hledal... a našel...už 12let nehledám).

1 0
možnosti
Foto

Noo, já si říkám, že jsou singl proto, že je to furt lepší, než mít doma mně.

Ale jinak bych řekl, že obecně příliš požadujeme a málo nabízíme. A to platí oboustranně.

2 0
možnosti
KK

Ne, s věkem nároky klesají, zoufalejší starší ženy berou i dost použité a nekvalitní zboží... Proč jsou svobodné ženské svobodné? Někdy je to opravdu otázka kariéry, ujede vlak, hodně často nemožné nároky na druhého, nereálné představy, čekání na něco lepšího. Ženských je víc a víc přebírají, vybírají, až přeberou (často). Víc a víc je dospělých nedospělých, myslí  dost na sebe a ne na druhé, nechtějí dělat kompromisy, a když je někdo ve 30 ještě v pubertě, není to pro pány vždy atraktivní. Náročné jsou, jenže pánové 30 jsou většinou zadaní, pokud nejsou, tak jsou rozvedení a mají děti. Princové nejsou, gentlemani vymřeli, feministky je ubily.

6 0
možnosti
MT

Princů a gentlemanů je docela dost, jenomže jsou vždycky rozebraní jako první (zrovna tak jako princezny). Která si myslí, že prince potká někdy okolo 30, tak se politováníhodně mýlí. Buď nesmí moc váhat zamlada, anebo si musí počkat do druhé vlny, jestli některý z princů neovdoví (příp. se nerozvede, ale těch moc není, princové se nerozvádějí, ani nejsou moc opouštěni - opět platí vice versa pro princezny).

Výjimky samozřejmě existují.

1 0
možnosti
Foto

Ono je to oboustranné. Často slýchám stesky osamělých mužů, že je těžké najít "normální" ženskou. Každá má nějaké nároky a nejde a nejde jí vyhovět.

Buď máme na sebe navzájem (muži-ženy) příliš vysoké nároky nebo se nějak míjíme či co...

Ale nebýt single je fajn. Já prostě muže miluju a obdivuju. Tedy ne všechny, samozřejmě... ;-D

0 0
možnosti
Foto

Je to jednoduchý. U nás je příliš mnoho šikovných, pohledných a přiměřeně náročných dívek a žen a zároveň příliš mnoho ňoumovitých, těžkopádných chlapíků. Samozřejmě existují výjimky - já, Karel Boháček....  momentálně mě nikdo další nenapadá.

4 0
možnosti
Foto

;-D Chicht...nemají z čeho vybírat? ;-) Tak já nastavím druhý protipól...jsou single, bo jsou to chlapi, co si mohou vybírat (z objektivně matematických důvodů) a ty ženy, co jsou single...jsou zkrátka nevybíratelné :-P

2 0
možnosti
Foto

Tak to teda prrr :) Jsem-li sama proto, že jsem nevybíratelná, naprosto zřejmě (z objektivně logických důvodů) má 99 % slabý zrak a chabého ducha :-P.

4 0
možnosti
Foto

protože nejsou double.;-)

0 0
možnosti
OK

v prvni vete jsi rekla vse.

1 1
možnosti