Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tzv. "hlas srdce" bývá v naší romantické době zaměňován s vytím vaginy či falusovým přetlakem.;-) Nic proti uvolnění napětí povolením hráze.....min. pro duševní stabilitu je to prospěšné a průnik informace lze někdy i napravit zdravým profackováním nekoitujícím partnerem ......ale likvidovat kvůli tomu rodinu mi přijde "cufíl".

Za mě....není-li závažný důvod (násilí, chlast, drogy, automaty, hysterie, chorobná žárlivost, etc....) je na místě zvážit, zda nedat rodině přednost před "právem na lásku", která stejně odezní s polevující reakcí mozku intoxikovaného fenyletylaminem (= přirozeně generovaná droga zamilovaných);-D

P.S:. to mě zase romantické komando dá....;-)

5 1
možnosti
Foto

Nedám- máš totiž pravdu:-)R^

2 0
možnosti

Současný trend je nepečovat o nic, kromě sebe a prožívat pokud možno okamžité uspokojení. Jenže spousta věcí ošulit nejde, třeba výchova dětí, práce na vztazích k lidem, vlastní sebevzdělání a sebepoznání, zdraví.....cenu má to, čemu se věnujeme, a o co pečujeme a usilujeme.

3 0
možnosti
ČP

Chápu, že v odůvodněných případech je rozvod nutný, ale v dnešní společnosti se to stává jakýmsi standardem . Manželství je vždycky risk a obecně každý vztah . Nikdy nemáte jistotu , že to další bude jiné a lepší a lidský život je moc krátký na to , aby to člověk zkoušel pořád dokola .

3 3
možnosti
AK

Tak že bude jiné, tu jistotu máte.

Ale lepší - to se předem nikdy neví.

Ovšem jsou mezi námi optimisté, kteří to zkouší víc než jednou.

Oni tuší, že prožít zcela srovnatelné manželství je možné se spoustou potencionálních partnerek nebo partnerů.

Myslím si ale, že matrimoniologové vedou osvětu nesprávným způsobem - jako nerozvádějte se, trpí tím děti apod. Každý kdo se chce rozvést nad tím mávne rukou a řekne si, že když Venouška uvidí jednou měsíčně, nebo dokonce ročně, tak že se vlastně nic neděje.

Měli by spíš říct - nerozvádějte se, nemáte na to. Spočtěte si kolik stojí byt, auto apod. Myslím, že to by - kromě těch nejbohatších - zafungovalo preventivně líp.

3 1
možnosti
Foto

Pěkný článek. Díky tomu, že byl na titulce, jsem dnes objevil Váš blog a přečetl si několik Vašich posledních článků. Články mě pobavili. R^:-)

2 1
možnosti
AK

Můj otec byl ženatý 3x a tvrdil, že si ani jednou nepomohl...

Taky říkal, že chápe, že se stávají různé věci a náhodná setkání, ale že bych měl dbát na to, aby se to manželství nedotklo.

Tak jsem si řekl, že asi ví o čem mluví, když to zažil a řídím se tím.

I když do manželství jsem vstoupil spíš jako do varieté - abych se pobavil.

1 7
možnosti
JC

Tak o tom je i lidová písnička:

Život je jako spřežení,

nad kterým práská bič.

Člověk se párkrát ožení,

a už je mládí pryč!

0 0
možnosti
Foto

Velmi pěkné. Jsem příjemně překvapen - mimochodem, dotkla jste se esence manželské lásky. A věřte mi, může to být čím dál lepší (se svou ženou žiju 30 let).R^

11 4
možnosti
VB

To moc ráda slyším, Martine!

3 2
možnosti
EA

E29v38a 28A76d39a65m33o75v92a

10. 4. 2013 14:38

:-)Tak tady se střídavka bez diskusí zase vyřádí ..

8 0
možnosti
Foto

Asi už Hodinovi bloknuli IP.)

3 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com