Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

no já nevím, mně zas na vesnici přijde naopak osobní zóna jeko neznámý pojem, když vám v sobotu večer těsně před příjezdem návštěvy sousedka opřená o VÁŠ okenní parapet vypráví, co se dozvěděla o Mařce a Pepovi a vy nevíte, jak se jí zbavit. Někdy mám pocit, že lezení do soukromí je národní sport venkova...

0 0
možnosti

Tady už se vystřídalo tolik strašlivě vtipných pisatelek, které přišly na ohromnou věc, že jako napíší do titulku něco lascivního a pak... čtenáři teď se podrž, se ukázalo, že jde úplně o něco jinýho...! No to vám jsme se vždycky nasmáli... ;-D ;-D ;-D

2 0
možnosti

Jenom pisatelek? Pisatelu nikoliv? No to jsou ale osklive, hloupe bytosti! ;) Pokud vam chybi odpovidajici charakter k nadpisu, doporucuji Analni frigidku nebo Co si zenska neudela.. :-*

0 0
možnosti

No, nevím no ... jev jste popsala správně. Co se týká titulku - laciné, jak už tu někdo psal. Mnohem lépe mi sedl titulek a článek od Marty - http://kucikova.blog.idnes.cz/c/125530/Mam-ji-obrovskou.html

2 0
možnosti

Nějak se nám tu to plagiátorství a krádeže množí. Ale nejste sama. :-P:-P

2 0
možnosti

P38e73t28r 47P70á97l33k84a

4. 12. 2013 16:53

to si nevyberete, mně zase přijde divné, když někdo, kdo obhajuje svou intimní zónu a vypráví o tom, že mu je žinantní, když někdo jeho osobní prostor narušuje, sedne a a napíše blog s titulkem "mám ji moc velkou".

Proč si exhibicionistka stěžuje, že jí lidé lezou do intimní zóny?

2 0
možnosti

Protože showmanship se neslučuje se zálibou nechat se atakovat osobami, které jí nejsou po libosti? ;-)

0 0
možnosti

A10l71e18n23a 55O90u40z93k77á

4. 12. 2013 16:48

Tak ten úvod byl pikantní a čekala jsem, co z toho vypadne. Báječné čtení :) Vás bych chtěla osobně potkat... třeba se podaří :) ;-);-)

0 1
možnosti

K77a17r42e41l 51B81o17č97e23k

4. 12. 2013 16:50

a ještě jste zapomněla srdíčko, sluníčko

2 0
možnosti

K60a63r65e81l 89B73o60č88e62k

4. 12. 2013 16:43

Já nevím, když podobnej článek napíše Marta, je to fajn čtení a ne takový onylý ako když to napíše Viktorka Besóóvá, která nechce jít na sraz blogerek, protože se bojí, jak by to působilo, kdyby tam přišla coby ona samotná, bez paruky, bez hračiček...

1 0
možnosti

Drahy Karle, priste se podepisu jako Marta, aby vas to tedy vice uspokojilo ;) Mate pravdu, na setkani blogerek jsem sla bez paruky a hracek, to si obvykle beru spise do loznice ;)

PS: Na to, ze vas tak nudim mate o mne bajecny prehled! :*

1 0
možnosti
Foto

"A pořád mi ji někdo narušuje a leze mi do ní. Lidé se mi do ní neurvale cpou a mě to dráždí do nepříčetnosti." ;-);-D

1 0
možnosti

Jsem rádá, že si rozumíme, Karle! ;-D;-)

1 0
možnosti

U pokladen v marketu(respektive v každé frontě) bývá narušován můj osobní prostor takřka vždy.Je opravdu "fascinující" když vám během 5-15min stání někdo šťouchne co minutu zezadu vozíkem.Většinou to řeším tak,že vozík,nebo košík si dám za záda a šťouchač nechť se vzteká.Podotýkám,že,co nechci,aby druzí činili mě,sám jim také nečiním(min 0,5m zepředu i ze zadu).;-)

0 0
možnosti

Šťouchání vozíkem je také moje "oblíbené" ;-D Zatím jsem se na šťuchače vždy jen "významně" podívala. Vyzkouším trik s vozíkem! ;-)

0 0
možnosti

Znám. Což o to, když mi do osobní zóny pronikne hezká žena, tak mi to z nějakého důvodu nevadí. Jenže ten zvyk mají i senioři, šeredy či muži. 

Objektivně vzato, existují obrovské rozdíly mezi různými národy (např. obyvatelé jihoevropských národů mají osobní zónu menší, severoevropské zase větší) či mezi obyvateli měst a vesnic (typický obraz z české vesnice, kde se dva místní baví přes celou silnici, což uprostřed města prostě nejde).

1 0
možnosti
Foto

Taky nesnáším otlapkávání a povinné pusinkování na oslavách. Vždycky hned zdůrazním, že já jsem "ta, co se nelíbá". Pokud se týče chlupů v nose, žlutých zubů a ostatních vizuálních chuťovek, vyřeší je čas. Prostě se vám zkazej oči, a už je neuvidíte;-)(možná rozmazaně). Nebo stačí sundat ve výtahu brýle. S čichem je to už holt horší:-P.

5 0
možnosti

Nebo časem zuby vypadají.

0 0
možnosti