Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Já se často ptám. Protože vypadám jako blbka (kdo ví, jestli nejsem opravdu), tak všude, na úřadech, v obchodech, v servisu, na STK mi každý ochotně vysvětluje, popřípadě vnutí cedulku s telefoními čísly, kde se dozvím víc;-D.

0 0
možnosti
MZ

Na podobné záležitosti týkající se auta se ptám zásadně v kruhu rodinném, ono je lepší vypadat jako blbec před otcem / manželem, než před servisákem, že...:-P

0 0
možnosti
VB

Hlavne nam manzel za to vetsinou nevystavi fakturu, ze? :D

0 0
možnosti
Foto

R^;-) první kontakt před lety s ABS při klouzání po udusaném sněhu mě taky vyděsil k smrti;-) (navíc v půjčeném autě)

2 0
možnosti
JR

J83a20r19a 75R42a15n88k

3. 1. 2014 5:18

Ja zase dala auto kamaradce a ta pouzila rucni brzdu, coz ja zasadne pokud nejsem na snehu a v horach nedelam, sedla jsem a jela jsem, svitilo to, pipalo to, pasy jsem mela pripnute     rikala jsem si, asi jsem nezavrela poradne dvere....po 2 km a zastaveni jsem zjistila, ze jsem jela se zatazenou brzdou;-)

0 0
možnosti
Foto

Nejhorsi je, kdyz si myslime, ze neco vime,a  pritom nemame ani paru :-)

0 0
možnosti
Foto

Jo, zeptat se vyžaduje kus odvahy a taky trochu rozhled, abyste věděli, že to na co se ptáte není úplná blbovina (i když v tomhle komplexním světě je toho na pamatování tolik, že bych i ty blboviny občas omilostnil).

V práci máme pár lidí, kteří používají slova, kterým evidentně nerozumí, ale bojí se zeptat, aby se neshodili. Na druhé straně si vzpomínám na jednoho profesora na vejšce - odborník evropského formátu - ten se ptal v klidu i na věci, které jsme i my studenti věděli, ale on už je pozapomněl.

1 0
možnosti
JR

J93a29r94a 98R98a49n12k

3. 1. 2014 5:19

U jidla se normalne ptam, zvlast kdyz clovek cestuje a nechce jist misto prowns nejake australske cervy;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com