Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

vás bych chtěl mít doma :D pohled na věc může být různými způsoby, ale podle vašich článků akceptujete pouze svůj ( nejspíš by jste dodala můj ŽENSKÝ ), zkuste na to kouknout někdy i z jiného pohledu, možná pak něco dočtu 8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

Názor podle mého gusta, rozkošně podán a přesvědčivě artikulován. Mužský postoj ke stejnemu téma by byl: když mi má snaha být ochránce, zásobitel a kavalír mé choti a autorita nad potomky už žádný významný status neuděluje, proč se vůbec  starat.... Jinak ženská krása na mne dokáže zabrat i obalená v teplácích, ale nožka na vysokém podpatku je nožka na vysokém podpatku... :-P

0 1
možnosti
TH

To neni tak spatny clanecek, i termin lina feministka je vynikajici, ale nemusela jste pouzit to zaklinadlo o tom, jak budou rodit muzi a zeny curat vestoje, otevirani dveri? Na zapade je feminismus daleko v pokrocilejsim stadiu nez v Cechach a muzio jsou velmi galantni. 

Nejak mi uniklo, ze by to bylo tema feminismu, temata jsou opravdu jina a je jich dost. Uz jen to, ze zena ma zustat zenou. A to ze se nejaka zena chova jako chlap jsem si nikde nevsimla. Jak to vypada? To ze ma sroubovak nebo vymenuje zarovku. Asi jsem chlap.

2 2
možnosti
VB

Ano Tomáši, tak nějak :) Otázkou je, co je normální... ;)

0 1
možnosti
TS

takže Líná feministka zjednodušeně řečeno znamená zcela normální a zdravě uvažující žena?

3 1
možnosti
Foto

Navíc dokáže i poradit jako paní "doktorka" která na feministických stránkách radila jedné dívčině, která přišla po nechtěném styku o panenskou blánu. Aby ji dívčina v seně našla a že ji jí paní doktorka dokáže vrátit;-(.

1 5
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com