Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AV

Asi rozumím podstatě problému. Takhle to je prostě nastavené a obec prostě rozhoduje. A je logické, že pokud si nerozumí s ředitelem, že ho nahradí někým svým. To je běžné všude i ve firmách. Co mi vadí když Vám tolik jde o děti, jak proti nové ředitelce (ať je jakákoliv) útočite. Ani neměla šanci, protože Vám sebrala oblíbence. Že nesehnala učitele? No nepočítala, že stávající odejdou a že bude takový rozruch. A sehnat narychlo nové by nezvládl i ten původní. Sama to píšete, že radši učil když nemohl sehnat. Takže přeji aby se Vám původní ředitel vrátil, ale není šťastné proti novému vedení útočit před dětmi. Máte bojovat na zastupitelstvu a myslet na to, aby to zatím alespoň nějak fungovalo.

0 0
možnosti
VB

Pani Patakova podvadela u vyberoveho rizeni a nesplnila zakladni pozadavky. Vubec nemela postoupit dal. Clovek ktery lze, podvadi a krade cizí praci, kterou vydavá za vlastní nemuze dostat sanci, je to neakceptovatelne. Současný ředitel není náš oblíbenec, ale skolu vedl 6 let naprosto skvele a je to inteligentni clovek, ktery nepodvadi.

Deti ucime, ze podvadet, lhat a krast se nema, nemuzeme jim tedy tvrdit, ze podvodnice v čele školy je ok.

3 0
možnosti
MB

Každá mince má dvě strany, Vy jste presentovala svůj pohled, mě osobně by zajímal i názor třeba těch rodičů, kterým změna nevadí.

Pokud jde o zviditelnění případu, uvažovala jste kontaktovat media - televizi, tisk, eventuelně obrátit se na úřad ombudsmana?

0 0
možnosti
VB

Rodiče kterym to nevadi je hrstka tech, kteri jsou sami v zastupitelstvu nebo jspu přátele pana starosty. Jinak jsou vsichni proti tomu, aby skolu vedla osoba ktera podvadi a je nekompetentni.

1 0
možnosti
PD

P29e74t10r 20D66r19a32p18a82l

31. 1. 2024 18:12

Nemyslite, že toto patří na nějakou vaší uzavřenou skupinu a ne na veřejný blog, kde o tom nikdo krome vás nemá vůbec žádné informace? Tohle je spíš veřejné vyřizování účtů s vám nesympatickymi osobami

0 1
možnosti
VB

Pravě naopak! Tohle právě do veřejného prostoru patří. Je to odpornost, která se děje na mnoha školách a bohužel se o tom jen málo ví. Tenhle vřed je nutno z českého skolství vyříznout, jinak se nikdy neuzdraví. Vzdělání dětí musí mít přednost před politikařenim. Spokojenost občanů, i těch malých, má být pro zvolené zástupce priotitou a ne to, jak a kam podstrčí svého kamaráda a kde se dá co ukrást.

Jak mohou být školy kvalitní, když zřizovatel nechá odejít skvělé učitele jen proto, aby si do školy nasadil kamarádku, která se obklopí partou neschopů, stejně jako je ona. Kde jsou zajmy těch dětí O ty má jít na prvním místě. Stejne jako o snahu si udržet kvalitní pedagogický sbor!

Víte v kolika školách se tohle svinstvo děje? A právě proto se o tom musí mluvit. Veřejně. Aby se tento systém trafik mohl změnit.

6 0
možnosti
Foto

Osoby Patákové :)) Tedy, jdeš do toho zostra, Viki ... za mne super

4 0
možnosti
VB

Nazývat tuto osobu ředitelkou a ještě k tomu naší, to opravdu nelze A díky!

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com