Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

furt ale lepší, než kdyby chlap kvůli hlavě ztratil ocas;-)

1 0
možnosti
Foto

něco jako křeč v čelistech;-D

1 0
možnosti
DT

to je krásně napsané R^ připomnělo mi to Betty McDonald a její popis manželství na farmě. Šťastná byla ovšem s pozdějším manželem a bez farmy. 

V životě na nás čekají určité lekce, které se musíme naučit. Kdo se nepoučil poprvé, dostane další šanci. A další. A další, dokud nepochopí. I vaše kamarádka jednou pochopí. Nemá cenu tohle odsuzovat, každý z nás má lekce kterým se musí naučit, je lepší se koncentrovat na vlastní než na cizí. :-)

1 1
možnosti
ZK

Z53d64e57n72a 19K66o21č18í

11. 7. 2013 10:41

Pokud ocas je povýšen nad mozek, nemůže takový vztah dlouho vydržet ;-D

0 0
možnosti
Foto

joooo tydle wocasní typy...to je věc;-D

1 0
možnosti
MK

8-oKebyže pre lásku... ale pre ocas?;-D Čo toľko huslistiek pociťuje nedostatok materiálu na husľové sláky?

0 0
možnosti
VB

Metafora vycházející ze vtipu v perexu článku. :-) A pragmaticky vzato... láska s tím ocasem přeci tak nějak souvisí ;-)

0 0
možnosti
VB

Přesně tak, Karle, klišé, spatřeno na vlastní oči ;-)

1 0
možnosti
FS

Milá Viktorie. Jedna blogová a diskusní kamarádka mi poradila, ať si přijdu pro radu k vám. Nyní vidím, že to myslela značně ironicky.

To vaše "my ženy", mluvení za "nás holky", neustálé stavění se do role mentorky je fakt otřesné. Promiňte mi "naší" upřímnost.

3 0
možnosti
VB

Františku, nesmíte ten život brát zas tak vážně a blogy už vůbec ne! :-) Mé články jsou velmi odlehčené, takový pokec nad kafíčkem. Říká se tomu zábava ;-) Se zásadním problémem se musíte obrátit na profesionální poradnu. A upřímnosti si vážím! 

Přeji hezký den a ať brzy tu radu od někoho sofistikovanějšího obdržíte!

1 0
možnosti
Foto

:-)R^Přesně popsáno. Já bych ještě doplnila, že nejsou vyjímečné i případy, kdy dostane kamarádka "zákaz" od manžela, nebo přítele, zúčastňovat se dámských jízd.

  Jedna naprosto bezva a nezávislá kámoška svatbou totálně ztratila své Já a od té doby se vše řídilo tím, co řekne ON. :-/

1 0
možnosti
VB

Smutné :-/ Takové případy znám taky. Mám sousedku, která jezdí občas z práce taxikem domů (když nestíhá nebo má rozedrané nohy z lodiček), ale vystupuje na autobusové zastávce a zbytek dojde pěšky, aby to neviděl její muž a neseřval jí (přitom si na to sama vydělává). A takových věcí dělá spoustu, na otázku proč, odpovídá, že chce mít doma klid. Takže dělá jen to, co si přeje on. Nikdy to, co chce ona.

0 0
možnosti
VV

Myslím, že je to více o charakteru a sebevědomí, než o ocasu a zamilovanosti.:-)

1 0
možnosti
VB

To zajisté ano, tak jako veškeré lidské chování a pohnutky :-) A některé holky (s jistým charakterem) tu hlavu opravdu ztrácejí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5315x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com