Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jejda. Takových klišé a marných snění.Takhle uvažují takové ty filozofující románové hrdinky,libují si v temných vášních, vykládají strašlivé ptákoviny, kouří špičky a jsou často k vidění ve filmech pro pamětníky.  Muži, ach muži....;-D

0 0
možnosti
AK

Už dlouhol jsem se tak nenasmála jako u Vašeho blogu.;-D Perfektní. Pište dál. R^

1 0
možnosti
VB

Děkuju! Snad se ještě nějaký důvod k zasmání najde ;-)

0 0
možnosti
Foto

Já ho také obdivuji, tedy, když je co ;-)

3 0
možnosti
JS

J13a75n 71S76e37m52i17k

13. 1. 2014 16:06

Zajimave zenske fantazie o muzskem obdivu ke svym pohlavnim nastrojum.

Predevsim ta pasaz kde si predstavujete co delaji muzi na WC !

Bylo by dobre se o tom poradit s odbornikem.

2 0
možnosti
VB

Děkuji za doporučení, proberu to tedy s urologem ;-)

0 0
možnosti
Foto

No nevim, řekl bych že zamindrákovaných chlapů je taky dost, a též žen, které si myslí, že muž je jakýsi nepovedený prototyp člověka. Ta, kterou mam doma, k nim naštěstí nepatří.

0 0
možnosti
MM

Paní Viktorie, některé Vaše blogy jsou fajn, ale s tímhle jste trochu mimo. Nevím kde jste sebrala to, že se chlap obdivuje při čůrání a že se obdivuje a ujišťuje o svém mužství kdykoli jsem na WC, do koupelny, nebo kolem zrcadla. Ale chápu, bujná představa ženy, která i díky tomu, že má rozkrok díkybohu zařízen jinak, neví jak to chodí. My si prostě v případě potřeby odskočíme, stoupneme před mušli nebo mísu, po paměti rozepneme poklopec, po paměti vyndáme, nasměrujeme a močíme. Ujišťuji Vás, že si "ho" přitom neprohlížíme a už vůbec neokukujeme penisy okolo močících. Nepřesvědčujeme se o tom  jak na tom jsme ani po práci ve fitku, nepozorujeme ostatní chlapy. Pozorovat ostatní příslušníky svého pohlaví ve fitku a s nadzvednutým obočím posuzovat pozazí, poprsí či bříška "sokyň" mají tendenci spíše ženy. Ujišťuji Vás, že normální chlap si svůj penis neprohlíží ani před zrcadlem, ani bez něj. Kvůli vlastnímu penisu chlap znervozní jen ve dvou případech: když v pokročilém věku nefunguje tak, jak byl zvyklý a když si na něj přes pivní mozol přestane vidět. Ale ten za druhý případ penis nemůže:-). Ostatně, myslím, že u penisu není podstatná jeho délka, ale šikovnost:-).

Tak, dodatečně vše nej v Novém roce nejen Vám.

3 0
možnosti
VB

;-DDěkuji, Michale, pobavil jste mne ;-)

Ad délka a šikovnost... s pěti centimetry může být muž nejšikovnějším na světě, ale snaha je prostě marná ;-)

0 0
možnosti
Foto

Příběh muže, (román) napsaný ženou, je úsměvný. Opačně je to stejné. Není téměř možné aby se vtělit muži do myšlení ženy a naopak. 

K vlastnímu tématu: Střední Zdravotní Škola v Trutnově na maturitní tablo vytiskla obličej dotyčné, a k tomu, její "kačenku," řádně vyholenou.

Když jsem si ty jednotlivé hezké obličejíčky prohlédl a k tomu vedle foto. které v detailu  potvrzovalo, ochlupení v krajině stydké, bez ochlupení) 

Nebyl zde, až na nepatrné drobnosti žádný rozdíl, všechny byly stejné. 

Takže v tom nahazováním "udic" ze strany žen jsou z počátku jiné triky a proto ty drahoty!

0 0
možnosti
MM

Josefe, chcete tvrdit že všechny "kačenky" jsou stejné???? Myslíte to vážně? ;-D

0 0
možnosti
OI

Viktorie, jaktože mě tolik znáte? ;-D

1 0
možnosti
VB

Asi jsme spolu měli co do činění ;-)

0 0
možnosti
TZ

Se mám ještě víc, neboť si většinou místo kalhot obléknu přes velmi vzdušné oblečení.

0 0
možnosti
AS

Nevím, kolik mužů a žen jste v této situaci přistihla a nebo pozorovala? Tuším, že jste tak poodhalila vaše manželství. To nemuselo být, ale díky za náhled.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com