Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

píšeš výborně, čtivě a pravdivě!! Akorát mě štve, že mi moje myšlenky  zhmotňuješ mistrovsky do blogů....pokaždé si říkám, přesně tohle téma jsem chtěla rozvést na svém blogu, ale takhle dobře, vtipně a trefně bych to nenapsala. Máš u mě palec R^

Zdravím na Moravu ;-)

2 0
možnosti
Foto

A Ty nejsi na Moravě?:-)

0 0
možnosti

Viktorie, napsala jste to přesně, jak to je.

Takže palec nahoru!

3 0
možnosti
MK

To ano. Dneska jsem potkal nádhernou brunetku v lehkých letních šatech, na nohou páskové sandálky.....hned mi srdíčko poskočilo při tom pohledu. :)

2 0
možnosti
PK

P33e32t98r 10K37ř92í49ž

17. 7. 2015 16:35

Jak již jeden diskutující podotkl, výběr je mezi 2 naprostými extrémy. Nelíbí se mi ani jeden. Chtěl bych autorce oponovat s tím, že většina mužů z těch, co znám, včetně mne, preferuje hlavně takovou, se kterou je zábava. Tedy parametr, který nebyl zahrnut. Která dívka má nejvíce kamarádů (ne obdivovatelů - kamarádů)? Ta, se kterou mohou mluvit. Jen krásná a navíc typu "Jsem tak úžasná a vůbec skvělá a mám své manýry, které dávám na odiv" je sice hezký objekt na koukání, ale mne spíše odrazuje. Takže, byla-li by informace o typu, o kterém bych měl hlasovat, rozšířena doplňkem, že s tou unisex je psina, kdežto ta vyloženě ženská je pouze "úžasná", volím tu první. Byla-li by však ta první otravná a ta druhá zábavná, volím jednoznačně druhou. Byly-li by obě zábavné, volím také druhou (vzhled je bonus k zábavnosti, na druhou stranu mi ji každý bude balit, což nevítám). Byly-li by obě otravné, pak i v tomto případě volím druhou (alespoň mi ji budou závidět a když mi ji přeberou, dobře jim tak).

P.S. Připouštím, že tím jsem hlasování trochu pozměnil... :-)

0 0
možnosti
VB

To jo, ale reagovala jsem na clanek, ktery hovoril o zapuzovani zenskeho vzhledu :)

0 0
možnosti
Foto

Já hlasuji pro ty rozevláté stehna.....nebo jak to byloR^;-)

7 0
možnosti
MS

Souhlas, až na to stokrát omleté klišé o mužské "rýmičce". :-)

4 0
možnosti
PK

P12a91v17e55l 33K35u57l76a

17. 7. 2015 12:27

Souhlas, jen si říkám, jestli by někdy ty slipy nebyly lepší než tanga :-)

4 0
možnosti
VB

A to zas jo :D Ne kazda ma uplne pulky k vystave :D

0 0
možnosti
Foto

:-)R^Zdravím ze severu na jih;-)

1 0
možnosti
VB

Tez zdravim! Jak tam mate? Tropy 20 stupnu? :D

0 0
možnosti
Foto

P14e61t91r 53H22a20n85n51i72g

17. 7. 2015 10:19

Krásný článek. Konečně zdravý rozum začíná vítězit i u zcela jistě (avšak zdravě) emancipovaných (ale při tom i moudrých) žen. Neboť čím více je žena půvabně zranitelnější tím lehčeji otáčí krkem, na němž dlí hlava může, který si ovšem myslí, že vládcem je on. Ony genderově vyvážené ženy schopnost otáčet krkem muže nemají, neboť je muž buďto vůbec nezaregistruje nebo přehlídne jako nezajímavou kulisu.

1 0
možnosti
Foto

P57e23t64r 61H57a96n33n44i64g

17. 7. 2015 10:20

.....hlava muže... a ne hlava může. I když správný muž mužem zůstane  i když nemůže.

0 0
možnosti
ZS

R^B je správně ;-)

Jsem ráda, že je horko a můžu své nádherné letní šaty vyvenčit:-)

1 0
možnosti
VB

I ja! :) Saty, sukne a bluzicky jsem oprasila, zbavila zatuchliny a jakou delam na Morave paradu! :D Jo a vedro, to miluju!

0 0
možnosti
JT

super počteníR^ Hlasuji pro přirozenost, tj. ženskost, neboť v tom je ta krása. Obdivuji ženy, které si váží sebe sama a vědí, že jsou ženské a taky proč jimi jsou;-)

3 0
možnosti
VB

Dekuji! Takove zeny se mi take libi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com