Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Viktorie, vždycky jsem byl titulován nehezkými tituly, když jsem poukazoval na tento jev, kdy v odpoledních hodinách z obrazovek krev skoro stříkala, ale scéna odhozené podprsenky se směla vysílat až po desáté hodině. Brutalita a násilí je v pohodě, ale krása dvou lidí v objetí, něha, nahota, ... to by mohlo ohrozit mravní výchovu mládeže...

No budu si muset nechat natisknout větší vizitky... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale musím reagovat. Hrál jsem každou násilnou videohru, která od vyšla od nějakého přelomu století, a filmy se Schwarzennegerem znám už pěknou řádku let nazpaměť. Dovolím si skromně podotknout, že zatím se ze mně vraždící maniak nestal, a ve vztazích jsem také nezaznamenal žádné (nu, alespoň žádné neobvyklé) problémy. V extrémním případě jsem ochoten přirovnat násilí v médiích k alkoholu; ten také nic nevytvoří, pouze odhalí, co už tam dříve bylo...

0 0
možnosti
VB

Nemate se za co omlouvat, Alesi. To je jen dobre, ze na vas nasili nezanechalo negativni stopy :) Take netvrdim, ze kazdy, kdo sleduje akcni filmy se stane vrahem! Stejne jako ne kazda, co cte erotiku se stane nymfomankou ;)

Jen clovek obcas ma tendence tihnout k tomu, co jej obklopuje.

0 0
možnosti
FB

Já osobně erotiku raději praktikuji než o ní čtu, ale na redakci se nezlobte. Za léta, co sem chodím, už jsem si zvyknul, že jejich postoje jsou mnohdy nekonzistentní a co dovolí jednomu nemusí platit pro druhého. To zdůvodnění je jen účelové, potřebovali Vás nějak odpálkovat, tak napsali první věc, která je napadla.

Momentálně jsou třeba nepřípustné záležitosti kolem předvolební kampaně : "Blíží se volby, považujeme proto za důležité připomenout, že je nepřípustné prostřednictvím blogů a diskusí na iDNES.cz vést volební kampaň......."

A podívejte se na blog;-)

0 0
možnosti
VB

Františku, erotika v praxi je bez diskuzí zajímavější ;)

Já se nezlobím, jen prezentuji své nepochopení, a za to se snad nezlobí ani naši adminové :)

A volby... k těm se snad raději ani vyjadřovat nebudeme :)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MP

když se budouz děti dívat na erotiku, budou potom dospělí  hodně souložit. Když se budou dívat na násilí, budou hodně střílet.  Upřímně, raději aby se mnou někdo souložil než aby na mě někdo střílel.

1 0
možnosti
MS

My jsme v dětském věku žádnou erotiku v médiích neměli a přesto jsme v dospělém věku souložili jako červení mravenci. :-P

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by idnes...cenzurovala erotiku :)

0 0
možnosti
MP

kdepak, občas dokonce plánovitě dělají z čtenářů ehm.....

0 0
možnosti
Foto

Kdo myslíte, že je nejvíc proti erotice? Především ti, kteří si jí až tak moc neužijí a mají potřebu z nouze činit ctnost.

A pak má svou roli pokrytecká výchova společnosti. Byli jsme vychováváni k tomu, že erotika je něco fuj a tak to máme v sobě zakořeněné, že o sexu se prostě na veřejnosti nemluví a tváříme se mnohdy jako by vůbec neexistoval, zatímco si tajně čteme a sníme o odstínech šedi.

3 0
možnosti
MV

no, pane jo...sex je stavebni kamen...nebo jak jste to psala...a co ještě nového pro nas mate?

0 0
možnosti
MP

A vy jste senarodil, nebo vás čert defekoval v hustý porost urtica dioica ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5315x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com