Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Něco takového je stejně nevychované, jako když se těhotným bezostyšně sahá na břicho. Vřele s Vaším názorem souhlasím no a přeji méně zvědavců.

1 0
možnosti
Foto

Tahle otázka mi ani tak nevadila, horší to bylo, když už bylo zaděláno, např. na druhou dceru. "Zase holčička?"Ale, tak z toho nebuďte smutní, napotřetí se povede kluk!"

 a podobně.

Když jsem čekala kluka, bylo to zas:" Chlapeček,po dvou holkách?" Vy máte ale štěstí!"

anebo:  "Tak konečně jste se dočkali, že?"

Pro mě je štěstí, že jsou všechny tři zdravé.

PS: máš poštu;-)

2 0
možnosti

Ona to otázka působí jinak na "úspěšnou" plodnou matku jako ty :-) a jinak na chudáka holku, co zkouší otěhotnět 10 let horem i dolem a pořád nic :-( Nicméně ty připomínky k pohlaví dětí jsou také "vtipné" nastávajícím rodičům je to většinou opravdu šumák ;-)

0 0
možnosti

Chápu, že jste na to asi alergická - ale vy zase pochopte, že chtít něco zakazovat je blbost. Asi jako kdybyste chtěla zakázat, aby někdo sprostě nadával apod. Prostě jsou lidé hloupí, co nechápou, že to není vhodně (stejně jako ti, co používají ta sprostá slova) - a s těmi nic nenaděláte.... NA druhou stranu - své mamince se nedvite. Jste její dítě, má o vás zájem, starost, chcě vědět, co se ve vašem životě děje...Než se naštvat, je lepší si s ní na tohle téma popovídat a domluvit se: ANO, děláme - neptej se, jakmile se to podaří, dozvíš se to jako první. Nebo NE, zatím nechceme, až budeme chtít, tak ti to řeknu jako první.

0 1
možnosti

Zakázat otázky je myšleno nadsázkou, je jasné, že se určité věci zakázat nedají :-) Otázky od matky se dají pochopit, i když jí donekonečna opakujete, ať se neptá pořád znovu :-) Ale to, že se vás ptají všichni ve vašem okolí... tam už mám s chápáním problém ;)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com