Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-DR^

Já za volantem nadávám strašně! Párkrát mi to ujelo i před dětma, což se mi vymstilo, když jsem si pak chtěla zanadávat na blbečka přede mnou (myškaře) a říkám:" To je takovej!...." a malá čtyřletá Verunka dopověděla za mě:" Hajz.. zasr..j, viď mami!";-D

  S dětmi jezdím opatrně a nepřeháním to s rychlostí. Když jsem sama, dám volume doprava a pedál víc k zemi:-))

S tím podélným couváním to mám stejné- jsem v tom celkem dobrá a jednou jsem musela doslova "ponížit" mýho muže, když jsem mu řekla:" Pusť mě k tomu!" a bravurně zacouvala k chodníku;-D

  Ty Tebou popisované typy znám moc dobře;-)

1 0
možnosti
Foto

Priznavam, ze zensky za volantem me stvou taky :-)

Nalezite jim to ale vracim.... A to tak, ze nemala cast nezneho pohlavi smutne odvraci zrak, kdyz zjisti, ze za volantem nesedi budouci drzitel jejich zlate karty :-)

0 0
možnosti
MZ

...taky mívám někdy pocit že "pán tvorstva" trpí syndromem "MP", jak jsem si svou teorii nazvala. Písmenka si doplňte dle libosti, jen podootýkám, že teorie je založena na principu kompenzace určitých nedostatků velikostí, případně objemem válců...a nejhorší jsou rádobymanažeři, co v postarším TDIčku s firemním logem(na které si ani sami nevydělali) mají problém, když je předjíždí ženská v 10 let staré fabii 1.4 :D

já se u toho někdy i bavím, například když se mě marně snažil dohonit jeden takový v Buchlovských kopcích...

1 0
možnosti
JS

Bohužel zaslouží, milá dámo, zaslouží. U BB centra v Praze máme bohužel parkovacího prostoru málo, a každá se řídí dle toho. Až na určité procento mladých frajerů v autech od papínka, a velké procento žen každého věku. Sledovat je parkovat je opravdu něco (pokud neparkují podélně před/za mým autem, v ten okamžik mám sebevražedné nutkání se vrhat do mezery a vlastní kostrou tlumit předpokládaný náraz).

Váš popis chlapa je bohužel přesný - egoistických ***, zvláště ve služebních autech, je mnoho.Tito exoti "prasí" i ostatní muže a to i když sedí v BMW. V někom holt šovinistické instikty a hra kdo ho má delšího, zůstaly dodnes.

Ovšem většina mužských řidičů (zdaleka ne všichni) má smysl pro prostor okolo auta, vzájemný poměr rychlosti, potřebné místo na zařazení se atd atd. To, že někoho ohrozí/ omezí, je jejich přerostlé ego - za to by měli být bez pardonu pokutování/ popotahováni atd. Zkrátka "disciplinováni" - a to tak tvrdě jak je potřeba. Ve většině mají potřebné vlastnosti a jen vlastní ignorací zaviní daleko více srážek, než ženy.

Ženy bohužel tyto potřebné vlastnosti/ schopnosti z velké části nemají  (ačkoliv znám solidních řidiček velké množství). Žena neschopná zaparkovat podélně, jet maximální povolenou rychlostí, předjet autobus atd je zcela běžný jev. Poté jsou ještě horší případy, jaké jsem potkal poměrně nedávno - žena neschopná uvědomit si, že po dvouprodovce jede prostředkem, případně zatáčí málo a pomalu tlačí auto vedle sebe do stěny tunelu, nebo např jede 50 v rychlém pruhu, kdy na obou je 70. To vše velice často proto, že potřebuje telefonovat - a v autě proslulé ženské soustředění se na víc věcí jaksi úplně nefunguje.

Zkrátka a dobře, obě pohlaví mají své pro a proti, rozdíl je ten, že mnoho žen není MOŽNO naučit "dobře" řídit se vším všudy a jakkoliv ohrožují ostatní méně, než "mužná ega", omezují je zato nepoměrně více a častěji. A dlouho omezovaný řidič se lehce mění v nervozního, pak nasratého a tak dále. Důsledky jsou snad jasné.

0 0
možnosti
VB

Ano, Josefe, to jsou ty problémy s odhadnutím vzdálenosti, malou praxí (protože tatínek či manžel nejsou příliš ochotní vůz půjčovat), nedostatečné sebevědomí a tím pádem strach to na silnici "pustit"... Přesto si myslím, že tato ženská "nezručnost" a nejistota napáchá mnohem méně (alespoň těch smrtelných) škod, než mužská agrese :-) Ale chápu, váhavé řidičky / řidiči mne taky dokážou rozohnit ;-)

0 0
možnosti
IM

I73v69o 23M51i40l35d24a

30. 10. 2013 14:14

když auto v protisměru na vás zabliká světly, tak se podíváte, jestli máte rozsvícená světla, nebo očekáváte před sebou hlídku s radarem a podobně.

žena ale řekne "blbec" a podívá se do zrcádka, jestli nemá rozmazané oči nebo rozcuchaný účes.

to není vtip, to je nesčetněkrát ověřená zkušenost

3 0
možnosti
DZ

Dle mých osobních zkušeností je nejhorší žena v SUVu, ideálně kolem 20ti let. A pak samozřejmě mladí frajírkové, kde není problém v ovladatelnosti vozidla, ale v jejich absolutním neodhadnutí vlastních schopností + nedostatek zkušeností. Ale před týdnem mě u Hypernovy pobavila žena vyjíždějící z parkoviště, kdy nabourala (ťukla) auto za sebou, pak před sebou pak zase za sebou a pak vyjela. Být to moje auta, tak se tak nebavim, ale nebyly :)

1 0
možnosti
VB

;-DTo je naše slabší stránka, přiznávám :-) Manžel se mě nedávno zcela vážně zeptal, jestli si umí žena představit v hlavě věci ve 3D ;-D Ono je to těžké, mít odhad na vzdálenosti, když nám celý život někdo tvrdí že rozměr velikosti malíčku je 20 cm ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nejhorší jsou řidiči s pokrývkou hlavy bez ohledu na pohlaví :))

2 0
možnosti
VB

Slibuji, že už nikdy si ani v mínus dvaceti nenechám čepici! ;-)

1 0
možnosti
IM

I52v12o 25M40i42l27d24a

30. 10. 2013 12:56

problém je v tom, že žena zvládne dělat dvě věci najednou, zatímco muž jen jednu.

a při řízení auta musí žena dělat nečekaně tolik věcí najednou, že to logicky nemůže  stíhat: mačká pedál jednou nohou, mačká pedál druhou nohou, jednou rukou drží volant, jednou rukou dává blinkry, druhou rukou drží volant, drudou rukou háže rychlosti, oběma rukama točí volantem, oběma nohama se rozjíždí nebo brzdí a k tomu se ještě musí dívat před sebe a za sebe do každého zrcádka zvlášť. chlap zatím ve své přirozené lenosti dělá jen jednu věc - řídí auto...

7 0
možnosti
VB

No nemají to ti muži zase jednodušší?! :-) Vždy jsem si říkala, kolik je s tím řízením práce a vy máte na mačkání pedálů, řazení rychlosti, točení volantem a koukáním do zrcátka skřítka! Budu si muset také nějakého pořídit, aby mi konečně zbyl čas na prasárničky za volantem ;-)

0 0
možnosti
MU

Když pominu to, že na našich silnicích najezdí o hodně více km muži než ženy, tak bych s vámi mohl i souhlasit.

0 0
možnosti
VB

Ve velkých městěch už počet řidiček na muže slušně dotahuje :)

0 0
možnosti