Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SW

No..mate zvlastni myslenkove pochody, od plenek k analnim frigidite. Zastavam jen ten nazor, ze by se clovek nemel k necemu nutit a delat neco s odporem, jinak detaily jejich pohlavniho zivota necham na kazdem, jak si kdo ustele, tak si lehne...doslova a do pismene.

3 0
možnosti
TS

zřejmě by se do toho měla vložit EU - viz ty průkazky.... je evidentní, že se na tomto nelze svobodně dohodnout a je potřeba normalizovat a regulovat. V zájmu všech!! Že... Rv

5 1
možnosti
PB

P83e63t74r 39B70u63k90a51l

13. 3. 2013 23:26

Kolik žen to přitáhlo do diskuse. ;-D

2 2
možnosti
ZK

Z78d35e59n13a 51K66o89č59í

13. 3. 2013 18:44

Trošku mi to připomíná ten starý fór, když starý soudce říká při osvobozujícím rozsudku: " Znásilnění zezadu není znásilnění, protože oběť mohla kdykoliv odejít". 

Proč tady hloupě brečíte a neodejdete ? Chlapi totiž dělají jen to, co jim dovolíme. Pokud si jej chcete udržet i přes praktiky, které se vám nelíbí, tak jste hodně hloupá. ;-(!!

9 8
možnosti
VB

Zdeno, nemyslím si, že problematika žen, které zůstávají ve vztazích, ve kterých jsou k něčemu nuceny, či dokonce týrány, souvisí s inteligencí. Mnohdy se jedná o velmi vzdělané a úspěšné ženy, ale prostě se to tak v životě stane.

Mluvím zde obecně, narážím pouze na to, proč tolik mužů vyžaduje to, co tolik žen nechce. O nic nejde, probůh, je to jen malé zamyšlení ;-) 

A rozhodně bych si netroufla říct o ženách, kterých se to týká, že jsou hloupé!

U nás doma je vše v naprostém pořádku, děkuji za zeptání ;-)

4 2
možnosti
JL

No tak jo. Když jinak nedáte? ;-)

1 4
možnosti
FB

Pokud Vás někdo nutí násilím k jakýmkoliv sexuálním praktikám, je potřeba vyrozumět patřičné úřady a vyhledat odbornou pomoc. V opačném případě nevím, na co si stěžujete. Klidně jste totiž mohla napsat blog na téma "high-heels frigidka" a postěžovat si, že někteří muži chtějí, aby si jejich partnerky braly do postele lodičky nebo kozačky, přičemž se najdou takové, které to odmítají, protože to není hygienické chodit do peřin obutý.;-)

7 7
možnosti
VS

Je mozno mit dedikovane boty jen za timto ucelem.

4 1
možnosti
Foto

sám na sobě? Jako že by si řekl kámošovi? Dneska jste mě pobavila, ode mně KarmaR^

7 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5315x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com