Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ti oslové vždy klušou, jak jim zkušeně z obou stran rady dávány. Ovšem jejich podporu zárovenˇ rádci vyžadují. Cca tak po čtyřech letech, někdy častěji. Většinou, když jim slábne dech, a tím i ten vítr. Nebo jim tam někdy vyroste něco jako větrolam. Třeba proto, že něco podcenili, či nedomysleli, nebo i samy pomohli vysadit, aby si víc ochránili. Své podestýlky i polštářky. On ten vítr je dost ,,točiví“, tak někdy omezuje možnosti něco otočit. Taky korouhvičky kolikrát zašvindlujou, to je pak problém i s pláštěm. Prej kam vítr, tam pláštˇ, jenže převlíkání taky může unavit, nebo se nestihne. Ba dokonce se prej může i uspěchat. Zatracený turbulence.8-o;-)

0 0
možnosti
MS

Nedivte se pane,ono vyučit se zlodějem je nejlehčí povolání a když vydržíte,stanete se úctyhodným kalousem..... klausem,grossem atd atd......:-)[>-]

2 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, příjemné čtení s pobavením. Dík.

3 0
možnosti
Foto

Článek jsme ještě nečetl, ale spěchám se zeptat, jak je to s tou Vaší nominací na MNO?

1 2
možnosti
MP

Bohužel, napsal jste tvrdou realitu, většina ovčanů se nechá opít rohlíkem. Jednoduchá hesla, vláda je špatná, školy a zdravotnictví zdarma, zvýšíme přídavky, platy a důchody. Na to slyší ovčan, ale není schopen si dát otázku-a kde na to vezmete? Při boji proti korupci se zapomene volič zeptat-a jak to uděláte, když chcete být v EU, kde jsou dotace, které podporují korupci?!?[>-][>-]!!

2 1
možnosti
Foto

Mirku, zdravím Vás!

   I kdyby se na to český ovčan ptal, našel by si mazaný politický šakal uspokojující odpověď - a to dokonce rychlostí dělové koule. Ať se ptá ovčan na co chce, úkolem politického šakala je hypnotizovat ho jako had žábu, odvézt ho v tranzu k volební urně a vhozením hlasovacího lístku zajistit politickém šakalovi výnosné "koryto" na další čtyři roky... Nesmíme zapomínat na to, že politický šakal je geniální příživník a jeho vychytralost není možné v žádném případě podceňovat! R^[>-]

5 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.