Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Autor se mi jeví po přečtení jako idiot, no alespoň si ulevil. Ještě, že nám udatný Havel vybojoval svobodu, jinak bych to ani nemohl napsat.

6 0
možnosti
Foto

A ještě jedna poznámka. Často je mi vyčítáno, že "kopu do Havla". Ani desetinou, ba možná ani setinou tak, jako autor do jeho následovníků.

4 0
možnosti
Foto

Je Vám často vyčítáno,že je neetické "kopat do mrtvých",to je ten rozdíl,který Vám pořád uniká!

0 0
možnosti
SB

milý Berwide-Buquo, vyplodit takové slinty vám dává jistě zabrat.......jinak je mi milejší přisprostlý premiér, než kdejaký rasistický komunista z druhého konce světa

4 0
možnosti
Foto

Lépe by sedělo:" bližší přisprostlý premiér",pane Bergmane a :" nějaký ČERNÝ,rasistický komunista z druhého konce světa,by skutečně nemělo chybu:-/!

0 0
možnosti
Foto

V roce 1990 jsem byl v Německu a četl u kamaráda noviny. A tam měli velkou srandu z toho spolku exotů a podivných existencí, které si Havel natáhl na Hrad.

4 1
možnosti
Foto

Pan Hermánek by snad měl doplnit jeden důležitý fakt!Ono to bylo ještě v tu dobu pořád východní Německo se vším všudy ,takže se není čemu divit:-)!

1 1
možnosti
AS

A91d77a61m 24S60t77a40v34a

15. 12. 2013 16:54

"výplod pouliční sebranky" : pro mně daleko nepříjemnější   jsou  potomci  najatých  žoldnéřských dobrodruhů, kteří svým vražedným  tažením Evropou zakotvili naneštěstí  zde. A ti potomci i přes  své do očí bijící  degenerující rysy se snaží působit "aristokraticky" a hrají tu komedii, na kterou může naletět jen pár hňupů.

5 0
možnosti
MP

jedenkrát ukradl tužku=zabýval se krádežemi??? Autor pozurážel snad všechny politiky. Milý autore, máte v sobě kromě nenávisti aspoň trochu lásky a tolerance?

7 0
možnosti
Foto

K sobě zcela určitě ano.

2 0
možnosti
JF

J67a13n 69F53r75o27l81í30k

15. 12. 2013 14:40

Nejsem si jistý, že medializací fo paux svých vrcholných představitelů dělají TV dobrou službu naší zemi. Sem tam se sekne i důstojný představitel v západní Evropě a média to decentně přecházejí i když třeba na královské britské rodině si svého času smlsla. Faktem je, že slovník dlaždiče i mimo kamery a mikrofony o lumpenproletariátu něco napovídá.

1 2
možnosti
Foto

Zrovna si znovu"smlsla" na soukromém výroku Královny o údájném ujídání jejích oříšků policejní ochrankou:-)!

0 0
možnosti
MD

Tedy od 'slechtice ducha' by se dalo ocekavat neco vic, nez opisovat texty z displaye. A to jsem v pusobeni na sebe zamerne vynechal posledni vetu clanku, bych zustav pri tomto skromnem vyjadreni. Tak snad nekdy priste.

1 0
možnosti
Foto

Za Havla to lepší nebylo. K moci se po hadrovce dostala bezcharakterní lůza a k nesmírným majetkům bývalí veksláci, kteří intelektem a úrovní tak stačili za socialismu tak na číšníky. Tenhle póvl vede zcela bezohledně rodnou zem pod kytky.

10 0
možnosti
SB

Pane autore, to je věcí názoru. Vy můžete za arogantní hulváty považovat tuto vládu a máte na to právo. Já mohu za arogantního hulváta považovat Vás a Havla a mám na to stejné právo. A to je také můj názor. Berte má slova jako názor člověka, který sice není Einstein, ale rozhodně je vzdělanější a inteligentnější než Vy a umí vlastního mozku používat k přemýšlení a nikoli jen k slepému přebírání bruselské propagandy.

4 3
možnosti
Foto

Nevím o tom, že by autor blogu nás připravil o nějaké peníze. Ti, kteří nás vedou nedělají nic jiného, než soustavně vysávají státní kasu ku vlastnímu prospěchu. To je jediný smysl jejich pobytu v politice a proto to dopadá jak kolem sebe vidíme. Stačí se rozhlédnout. Mrtvé fabriky, prázdné kravíny a vepříny, hektary FVE, všechny komerční banky v rukách cizinců, 1,8 bilionu státního dluhu.........

3 1
možnosti