Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

"čím jsme se provinili, že nás Bůh vytrestal tak strašnými neštěstími ve formě hitlerovského nacismu a stalinského komunismu" ptate se?  Predevsim nas buh vytrestal za nasi blbost kvuli odtrzeni od R-U a tim k prispeni k jeho zaniku.  Nacismus naplnil vakuum a zlost u Nemcu po ponizujici vine za Velkou valku, komunismus jsme si nasledne privitali sami, tak se nam dnes jasne ukazuje vysledek celeho Masarykova pokusu o novou spolecnost s naslednymi dopadky za ktere platime dodnes.  Historicky zlom chodu Ceskych zemi v r. 1918 byla tragedie, ne vyhra.

3 1
možnosti
Foto

Který Bůh?

Alláh, Hospodin, Mannittou nebo Virakoča?

2 1
možnosti
RH

Nestačím se divit. Poslední roky tohoto státu lze nazvat "bolševickým jarem".. Nebezpečné na tom je, že se ideově spojují bolševici všech druhů.. :-(

4 0
možnosti
ZM

Máte pravdu, bolševici všech druhů, kteří se ideově spojují pod hvězdnatou vlajkou s pruhy, mohou skutečně představovat nebezpečí. Např. pro naši státnost.

4 4
možnosti
BK

Pane blogere: z vašeho blogu je cítit arogance. Ve stylu: zkuste ceknout a uvidíte. Ten název blogu skutečně zavání "tehdejší" propagandou a myslím, že jste tímto článkem moc užitku nepřinesl.

5 4
možnosti
DJ

D28a77v21i17d 47J41a76n19k81ů

21. 3. 2015 15:26

Kdežto Beatka svými články, ve kterých vyznává lásku uslintanému hradnímu kolaborantovi přináší užitku dost a dost. Ruské propagandě.

3 3
možnosti
ZM

Byl bych docela nerad, kdyby Česká republika byla v pevném svazku s někým, kdo "šmíruje" spojence a údajné přátele:

http://www.policejninoviny.cz/odposlechy-americkych-tajnych-sluzeb-zasly-daleko.html?tag=related

3 1
možnosti
RH

To je skutečnost. NATO je především USA a jsme v něm dobrovolně. Pokud bude mít národ dojem, že dostatečně nezajišťuje naši bezpečnost, pak stačí volit politickou stranu, která vystoupí - tj. v současné době komunisty..

2 1
možnosti
Foto

Hloupost. V žádné spojenecké smlouvě není, že někdo přijde bez uvážení na pomoc automaticky. Vždy se uváží, je psáno.

A i ty věci o tom ochotě USA tahat kaštany z ohně za něco, co se momentálně USA nehodí, je blbost. Jen když se to hodí USA a je to v souladu s americkou doktrínou. Jinak řeknou, sorry.

10 4
možnosti
Foto

Pane Černý,

zdá se, že jste opět zaspal dobu...[>-]EU

0 2
možnosti
KV

K64a14r73e34l 19V11a47l58i57š

21. 3. 2015 13:59

Způsob psaní trochu připomíná komunistickou propagandu z mého mládí, ale musím plně souhlasit.

Karma R^

4 1
možnosti
ZM

Jak čtu vaše příspěvky, vy pořád něco "musíte".

1 1
možnosti
NK

Děkuji za článek, konečně někdo, kdo to popsal tak, jak to cítí většina "normálních" lidí. Klobou kolů R^

4 5
možnosti
ZM

Někdo jiný vám musí popsat, co cítíte?

2 3
možnosti
Foto

Česká republika žádnou bratrsskou pomoc nepotřebuje. Z tohoto důvodu je průjezd obrněné kolony nesmyslný a slouží jen k zastrašování civilistů, pane Buqvoji Rv

5 6
možnosti
JK

Prujezd kolony take zadnou bratrskou pomoci neni. Je to jen pomerne jasna demonstrace jednoty proti jednomu vladci jedne zeme, ktery ma mozna chute predelavat mapu Evropy ;-)

8 4
možnosti
BK

A víte, co bych si ze srdce přála, pane blogere? Aby měla ČR v sobě ten druh hrdosti, že by řekla: tak, to ne!. Vy mluvíte o totalitě? Ale tu totalitu tu dnes máme, ale v převlečeném kabátě. A nastolil ji západ. Ne, nejsem komunistka, protože komunismus je utopie. Byť bych si ji přála,ale nelze ji realizovat mezi námi, smrtelníky. USA tlačí Rusko, hraje nechutnou hru a živí v masách strach z Ruska zamrzlou písní r. 68. Jen hlupák se nechá zblbnout a přestává vnímat současné souvislosti. Jsem občan USA, žijící ale v trvalém pobytu už mnoho let na území ČR. Je mi ale doslova špatně z toho, jak USA postupuje. Srovnávám  to s diktaturou.

9 6
možnosti
Foto

Paní Beato,

komunismus není utopie, komunismus je zločin.

Tak jako fašismus není žádná utopie!

Trochu mi připomínáte jistou US levicovou extremistku,  Angelu Davisovou. Ta také soustavně cestovala po světě, všude tvrdíc, že se za USA stydí. Jinak nic kloudného však pro svou vlast neudělala...

Beato, nebylo by lepší postupovat takto - John F. Kennedy: "Ask not, what can do, your country for you. Ask what you can do for your country."

Toto je myslím daleko moudřejší! [>-]EU

5 3
možnosti
Foto

Průjezd amerických vojsk naší zemí je testem postoje našich občanů k případnému trvalému rozmístění amerických vojsk a základen na našem území.

Jinak USA nejsou žádným spojencem Evropy, ale pouze zájmovou mocenskou a ekonomickou oblastí. Pokud se Američané rozhodnou, že pro jejich ekonomiku i mocenskou situaci bude výhodná válka Evropy s Ruskem, tak zde budeme mít válku.

8 6
možnosti
Foto

Pane Patříku,

zdá se, že vaše úvahy patří do říše pohádek pro dospělé...[>-]EU

4 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2408x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.