Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VPB

Jadyk

25. 3. 2009 12:28
Další do série...

Nebudu se otírat o Váš vzhled, to bych klesl na Vaši úroveň. Každopádně bych byl opatrnější při používání výrazů jako anglický buldog, někteří by to nemuseli správně pochopit. Podle Vás je celá politická reprezentace neschopná. To abychom přihlédli k Vašemu "původu" a zvolili si Vás českým králem, ne? ;-)

0 0
možnosti
JB

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy

25. 3. 2009 21:06
Re: Další do série...

Hovoříte sám za sebe.

 Nikde jsem netvrdil, že je celá politická reprezentace neschopná. 

Na nikom nevyžaduji, aby mě volil králem. Výraz "anglický buldog" je symbolem houževnatosti. Patrně o tom nic nevíte. [>-]EU

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

25. 3. 2009 7:49
Drahý tlustý prasečí autore.

Je smutné,že díky EGU jednoho puchejře bude trpět celý národ, budoucí generace a

ještě Evropa. Holt se aspoń ukojí to jeho nenažrané EGO se sexy mozkem. Smutnější je ale to, že NIC nevíte o klimatu, ekonomii a dalším a pouštíte se do kritik pravdu mluvícího Klause.Máte právo ze sebe dělat ještě větší obludu, než jste na fotce, ale v tom případě jděte raději ke svým, do kanálů....

0 0
možnosti
NB

j@ck

25. 3. 2009 8:35
Re: Drahý tlustý prasečí autore.

Mne by zajimalo, jak kreten jako ty vypada live, cim se zivi, jake ma vzdelani, jakou ma manzelku, z jako socialni vrstvy pochazi, a velmi rad bych videl tvuj oblicej. Predstavuji si te jako debila krizeneho s prasetem bradavicnatym, protoze presne takovemu profilu odpovida tvuj projev a stupidita tvych nazoru.

0 0
možnosti
GB-

Glock bez -e

25. 3. 2009 7:23
Jééé

Pravičák, který "vychovává" českou pravici. Přitom by potřeboval onu "výchovu" on sám ... (narážím na hanopis na V. Klause a jeho akademické kariéry, kdy se pan autor bál i vydávat toto za vlastní dílo a "zametal" odkazem na jakéhosi "pana doktora". Když mu potom J. Havel vysvětlil, jak fungují akademické funkce v ČR, tak ani nereagoval ... - vše na blog.aktualne.cz).

0 0
možnosti
NB

j@ck

25. 3. 2009 8:02
Re: Jééé

a nemas nejaky odkaz na byt jedno jedine hodnotne vedecke dilo Vaclava Klause?

http://profesor-klaus.osoba.cz/

dokud mi nekdo nedokaze opak (a zatim nedokazal), tak budu vyse uvedenemu bezvyhradne verit. Kdyz clovek projede databaze vedeckych praci, tak od "profesora" Klause tam neni zhola nic a to zhola nic ma jeste mene citaci. Takze jak to s tou jeho karierou je? Proc neni k dispozici jeho habilitacni a profesorska prace? Normalne tyto prace byvaji volne pristupne v universitnich knihovnach, u spousty vyucujicich dokonce on-line.

0 0
možnosti
DM

Seb Loeb

25. 3. 2009 6:36
diletantství

O Vašem vhledu do politické situace dokonale svědčí hned první věta "Kdyby se zítra konaly parlamentní volby, ODS by se patrně do parlamentu vůbec nedostala". Takže strana, jejíž volební preference so pohybují kolem 30ti procent nepřekročí pětiprocentní hranici? Proč? Kvůli vyslovení nedůvěry holportem levice, dvou zelených slepic a dvou uražených pravicových aparátčíků? Myslíte si, že po této jasnozřivé předpovědi budu číst tento článek dál?

0 0
možnosti
P

přezdívka13

25. 3. 2009 7:17
Re: diletantství

jsi hňup nebo si na něj jen hraješ, když nepoznáš nadsázku

0 0
možnosti
C

chacharov

25. 3. 2009 6:26
Co věta....

... to perla." Václav Klaus, typický příklad lidské průměrnosti" ;-D Souhlasím s Ezechielem, jste!

0 0
možnosti
E

Ezechiel

25. 3. 2009 6:08
???

geniálního národohospodáře??? to jako Švejnara ? Buqouy vy jste pako, to se jinak neda rict:-/

0 0
možnosti
SN

kuča

25. 3. 2009 5:37
Moc pěkný článek,

:-)bohužel se tak tomu nestalo. Volby prezidenta byla nanejvýš trapná záležitost srovnatelná s losováním v  K,Varech a nebo s Urundi-Burundi. Díky za pěkný článek!

0 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.