Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Kazdy ma sve chyby.  Klaus ma rad hezke pera, nekdo ma rad hezke zeny, dobrou goralku z Moravy atd...  Jeden prezident propusti spoustu kriminalniku na konci sveho uradu (Clinton) a je za to opevovan, druhy je karan. 

Nezastavam se Klausea jeho chyb, ale souhlasim s nim na tema globalniho oteplovani, individualnich svobod a volneho trhu.    Pokud by byl opravdu takovy "ostuda", jak je dnes popularni ho oznacovat, tezko  by s nim instituce jako CATO nebo The Heritage Fundation spolupracovali.

1 0
možnosti
ZK

Z46d96e90n33a 76K81o11č64í

16. 3. 2013 19:42

Prezident nemá co pokazit. Maximálně ovlivní jmenování ústavních soudců ...... , kteří pak mohou .....

Co mu však lze úspěšně vyčítat, je jeho éra privatizace a následného promrhání výnosů z této privatizace.  !!;-(

0 1
možnosti
LK

Pořád si myslíte, že se dřív Klaus jmenoval Pružinskij, jak jste psal v předchozích článcích? A že pochází z Halíče?

Zajímalo by mě, jaký na to máte názor.

1 0
možnosti
JV

Klaus je kleptoman – krade tužky a pera.... Kolikrát ještě budete omílat tento trapný výmysl?

4 0
možnosti
Foto

Ano, je to výmysl.

Ukradl jen pero.

1 1
možnosti
SB

Pane autore, je mi jasné, že Vy nikdy nebudete zastávat názory, které by byly této věci ku prospěchu. Vaši předkové se k nám dostali tak, že bojovali na Bílé hoře proti právoplatným představitelům této země. Poté jim Ferdinand II., který se protiprávně zmocnil českého trůnu, za tuto službu dal panství, která zkonfiskoval (rozuměj sprosto ukradl) jejich právoplatným majitelům. Velký zloděj (Ferdinand II.) odměnil o něco menšího zlodeje (Vašeho předka) nakradenými statky. Z celé Vaší rodiny nikdo pro českou zemi neudělal nic pozitivního. Václavu Budovcovi z Budova nebo Kryštofu Harantovi z Polžic a Bezdružic nikdo z Vašeho rodu nesahal ani po kotníky. Vy to v duchu víte a snažíte se tuto zemi dehonestovat, abyste snížil ten obrovský morální rozdíl mezi skutečnými hodnotami, které tato země vyprodukovala, a mezi škodami, které způsobili poběhorští nýmandi.

7 1
možnosti
Foto

Když už dáte do titulku p.Klause, Buqvoji, snažte se psát o něm a ne o svbé rozvětvené famíliji. Každý odněkud pochází, to ano, a když ví odkud, je to užitečná informace především pro něho samého. Ostatním je to víceméně ukadené.

6 4
možnosti
JV

Pohádky o své rodině si autor vymýšlí rád. Například tu, že nějaký Bervida byl ministrem. Vyvrátit mu ji dokáže žáček třetí obecné. On nenávidí Klause. A je schopen si na něj vymyslet pomluvy založené na stejném základu jako je jeho pohádka o ministrovi. Jeho poněkud bujná fantazie při tom pracuje naplno.

3 1
možnosti
Foto

"v době jeho působnosti jako ministr financí a předseda vlády učinil řadu věcí"... v době, kdy byl .... učinil řadu věcí nebo v době své působnosti na MF a ve vládě učinil řadu věcí... a když dovolíte, jdu zase spát! ;-D

1 2
možnosti
PK

P60a24v11e14l 36K13u63r37a36l

16. 3. 2013 14:27

Je ovšem zajímavé že po amnestii v podobném rozsahu volali ministerstvo spravedlnosti už 10 let... které nebylo schopné ani dostat lidi do vězení protže v nich nebylo místo, a myslím že nejkraší doba za kterou sme byli kritizování EU označenou jako "neúnosnou délku soudního řízení" byla 7 let...

Zajímavé že podržtažkové všech stran které tohle ovládali (ministerstvo) a EU v podstě kritizují jediné řešení kterým bylo možné dosáhnout splnění obou požadavků.

A to je v našem systému jenom a pouze prezidenstká amnestie.

Kritiku těchto kroků od valné většiny lidí (a tedy v i od stran které měli v posledních 10 letech jakékli vazby na ministerstvo vnitra) a zároveň se ohánějí unií naprosto nechápu.

5 2
možnosti
LH

Nejlepší reklamu amnestii udělala naše " nestranná" média. I ti, kteří ji zpočátku schvalovali nebo by si jí ani nevšimli byli " donuceni" pod tlakem veřejnosti ji začít odsuzovat a hanět.

5 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.