Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J10i24r45k14a 34K19o25c61h

17. 11. 2012 19:10

tak premyslim, zda je to cele způsobenou

a) stareckou demenci

b) rodovou degeneraci

c) premirou alkoholu

nebo se proste jen jedna o satiru a receci

0 0
možnosti
JV

Výsosti

Kolik jste toho vypil? Na takovouhle pitomost střízlivý člověk přijít nemůže.

1 0
možnosti
GH

Autore, notoričtí kritikové obsahů Vašich reportáží(?) v naprosté většině případů reagují na Vaše zřetelné odtržení od reality, pokud jsem si všiml. Což není případ této, pod kterou píšu komentář - ta je kvalitativně nad průměrem o řád výše.

1 0
možnosti
JS

Dopravní problémy a kalamity, zejména ty, které jsou způsobené velkým množstvím kamionů, jsou dobrým příkladem toho, co se v Česku děje- především toho, že se pořád řeší důsledky, a nikoliv příčiny. Kdybychom byli soběstačnější, nemuselo by se toho tolik dovážet, nebylo by tu tolik kamionů a nemusely by se řešit např. problematiky obchvatů.

1 0
možnosti
JP

jiste jenom nedopatrenim jste opomenul dodat, ze vetsina veci by take byla dvakrat drazsi ... opravdu si radeji koupite televizor domaci znacky tesla za tricet tisic, nez lg naslapanou moderni technologii za patnact ? a opravdu se domnivate, ze stejnym zpusobem se zachova dostatecna cast zakazniku, aby se nekomu vyplatilo podobny sortiment nabizet ?

0 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.