Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek zajímavý, logicky vyargumentovaný, oponenti však nabízí též logické argumenty.

Jak se v tom má vyznat člověk, který nemá přístup k informacím a komu má věřit?

Babiš se jeví jako schopný podnikatel, ale kde vzal ten počáteční kapitál na skupování firem?

Sám vím, jaké to bylo, když jsem začínal a neměl jsem korunu v kapse.

Trvalo mi to dvacet let, než jsem něco málo vytvořil, protože jsem neustále investoval.

A zpočátku se se mnou žádná banka nechtěla bavit, když jsem neměl odpovídající krytí...

0 0
možnosti
LH

Výborně napsaný blog, s chutí jsem se zasmála. R^V

0 0
možnosti
ZK

Z21d12e46n34a 83K57o98č52í

12. 10. 2013 20:21

Děkuju, pobavila jsem se ;-D!!

0 0
možnosti

J57a74n 75Š12e68s69t59á94k

12. 10. 2013 18:32

Díky za odkaz na spis,  není tam vůbec nic o tom, že by třeba Babiš udával své kolegy, aby se pak lépe vyvezl do vyšších funkcí - i když je část dokumntů skartována, pokud by takový kolega byl, mohl by to najít ve svém spisu. A pokud snad povídal Bbaiš estébákům něco o fosfátech, tak to by mu mohl vytýkat opravdu jen idioteček. Článek v Reflexu je pak vrchol trapnosti. Věnoval jsem se tomu v důkladném materiálu tady na blogu včera, protože se tam ale Babiše zastávám a admini mají zřejmě příkaz být hyperkorektní, aby nevznikl ani stín podezření, že Babišovi nadržují, tak to žel nedali ani do zaujálů. Dovolím si tedy dát odkaz sem, snad poprvé je totiž v našich médiích názorně doloženo, jak někdo dělal kariéru právě a jen díky spolupráci s StB. Což u Babiše neplatí ani náhodou:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/366222/Babis-je-za-praskace-a-skutecni-estebaci-se-jen-smeji.html

0 0
možnosti
Foto

O86t16t92o 49Č55e96r13n36ý

12. 10. 2013 18:49

Asi jste naivní, pane Šestáku. Určitě nikdo nemusel chtít udavačstvíé po Babišovi. Proč!? Tam v arabském světě se věci řešily jinak. Jestli si myslíte, že StB zajímalo povídání o fosfátech, tak jste dokonale vedle. Proč by je to mělo zajímat? Jednalo se snad o udání? Páchal tím někdo tr. činnost? Byli opravdi ti pánové od StB těmi, kdo by řešil vhodnost dovozu fosfátů? To je tzv. vytváření legendy pro něco jiného, protože pán bude odborník na fosfát, kdyby náhodou někdo v tom šťoural. A tak se stalo a relevantní spisy byly zkartovány. Top musel mít někdo zájem. Vidíte, moje spisy od r. 69 zkartovány nebyly. Také proč, že?

0 0
možnosti
ZS

Na panu Babišovi mi nevadí ani tak jeho komunistická minulost, jako jeho podnikatelská současnost. Jak mám věřit nezištným úmyslům někoho, jehož podnikání je přímo závislé na státních dotacích. Jak mám věřit slibům o vymýcení kmotrů z politiky od někoho, jehož podnikání podpořila poslanecká sněmovna v posledních hodinách svého mandátu zvýšením povinného obsahu biosložek v palivech nad rámec požadovaný Bruselem? Jak mám věřit protikorupčním slibům někoho, kdo dával dohromady schůzku k privatizaci Unipetrolu, kde pak zazněla památná věta o pěti na stole?

0 0
možnosti

J27a31n 14Š90e14s91t56á20k

12. 10. 2013 18:33

dobře, ale tady se snad právě řeší ta StB, s biosložkama mnusíte jít jinam

0 0
možnosti
Foto

O91t71t18o 39Č88e50r62n23ý

12. 10. 2013 18:11

Autore, s tou mystifikací jste si dal opravdu záležet. Když si odmyslím veškeré ty nahnuté konstrukce, kde se snažíte zrelativizovat i fakta, tak vězte jednu zásadní věc. Potomek takové rodiny dobře věděl, že místo v zahraničním obchodě je místem, kde se podepisuje ďáblu, dříve nebo později. Tudíž šel s vědomím, že ho to čeká. Tak nač ty zbytečné odstavce o nevinném Babišovi. To ostatní bylo jen logickým pokračováním na cestě pro kterou se rozhodl.

0 0
možnosti
Foto

Přesně. Jakmile byl nějaký styk se západní cizinou, měl dotyčný StB na hrbu a není možné, aby to tak inteligentní člověk, jakým Babiš je, nevěděl.

0 0
možnosti
Foto

A protože jsem už zcela profláknutý, mohu hovořit bez zábran. Byli jsme malé obchodní zastupitelství rakouské pobočky americké firmy s vedením v Paříži. Ano, tak složité to mívá velká firma.

Bylo nás tam šest. Pět mužů a jedna slečna, která by nás klidně slupla jako malinu. Tři v KSČ, tři nestraníci. A komické bylo, že ti v KSČ se museli registrovat v místě bydliště u důchodců, aby nechodili na schůze SSDS.

A HÁDEJTE: v Seznamech je ná všech šest. Prostě bylo doporučení nebrat jako spolupracovníky členy KSČ, ale to bylo pouze DOPORUČENÍ.

Jinak mám z autora zcela nepochybný dojem, že je v žoldu pana Babiše a má za úkol o této věci mlžit a pana Babiše pokud možno zbavit jakéhokoli náznaku čehokoli negativního.

2 0
možnosti
Foto

O10t91t45o 14Č41e27r89n82ý

12. 10. 2013 18:03

Tad bych souhlasil. Tzv. spolupráce se vyhýbala určitým vyšším funkcionářům KSČ, kde se předpokládalo, že se budou chovat uvědomněle. Pokud se jednalo o nějakou akci, kde figurovali, podepisovali jen mlčenlivost k tomu či onomu případu.

0 0
možnosti
VS

Dost mi to připomíná ono pořekadlo "Koho chleba jídáš, toho píseň zpívej" !!Rv

3 0
možnosti
MC

Už se těším na tu "prosperující" dotační firmu, která bude bezbranným brát a chudým rozdávat.

0 0
možnosti
Foto

:-) Ano...tak nějak nebo podobně :) R^

0 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2408x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.