Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak už máme, co jsme chtěli, pane autore, čekám na Váš komentář.

A koho by volil V.H. ? V I. kole, řekla bych, Schwarzenberga ne (teď, v úterý, si to už mohu dovolit napsat). Jistě by rád volil Rut Kolínskou nebo Štěpána Pánka, z těch, kdo byli k dispozici, patrně spíše Táňu Fischerovou (mimochodem, ta hodná Táňa, co jí tak jde o tu pravdu, se ukázala docela hezky, nemyslíte ? :-)). Nu, a v II. kole by jistě volil Karla Schwarzenberga, to je jasná věc.

Dodatečná karma.R^[>-]EU:-)

0 0
možnosti
FK

"Pro koho by se rozhodl Václav Havel ?"  Autore, já vám odpovím, a vás chytne psotník jako u Krause, a budu vás mít na zodpovědnosti. Vy raději mlčte, generalissime či jak se to stylizzujete.

1 0
možnosti
SB

Autor píše: "Dávejte si tedy pozor na každého, kdo vás hodlá oblbovat, jehož inteligence může být zdánlivě na úrovni, ale jeho charakter může být silně pokřiven..."

Právě proto mě nezajímá, koho by volil Václav Havel. Ano, Havlova inteligence byla zdánlivě na úrovni, ale jeho charakter se mi nelíbíl. Podle pana pana autora ta slova platí na Zemana, podle mého názoru na Havla a Schwarzenberga.

4 2
možnosti
JK

J52a58n 76K91o69ř34á37n

24. 1. 2013 9:06

Tady vidíte děti jak to dopadá když na sebe nedáváte pozor a v dětství spadnete na hlavičku ;-D;-D;-D

6 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.