Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Všem, kdo by ještě měli snahu brát Alberta Nepomuka vážně doporučuju tohle čtení:

http://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/c/189044/Prvnimi-ve-vesmiru-Americane-Shepard-a-Grissom.html

Hlavně diskusi.

2 1
možnosti
Foto

Novotný, vaše rusofilství je skutečně chorobné![>-]EU

0 2
možnosti
Foto

J89a68n 53P36e55c37h41a

6. 5. 2015 17:16

Karma! Mám vaše bez servítků psané blogy rád.

1 2
možnosti
Foto

Zeman prostě plácne do větru na základě něčeho, co se mohlo tomu přibližovat a přizpůsobí si to. Je to bída, když se to vypustí do éteru a pak se pracně hledá jak to vlastně bylo. O to hůře, když se jedná o prezidenta. 

Na druhou stranu, jeden diplomat tu řekne mnohem horší ptákovinu, ale nijak moc se nic neděje. Jsou i takoví, co by mu tleskali.

4 1
možnosti
Foto

Pane kolego Černý,

Zemanovi chybí v první řadě pozitivní vztah ke svému národu, což je způsobeno přehnaným narcizmem a nadměrným alkoholismem.

Všimněte si, že alkoholici rovněž nemají kladný vztah ke svým rodinám a trpí přehnaným sobectvím...[>-]EU

1 2
možnosti
AM

Mně se líbí, jak Berwid-Buguoy na základě "smutných pohledů paní Zemanové" a polibků s dcerou na veřejnosti vyvozuje u prezidenta ČR sexuální násilí na Ovčáčkovi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a sám se dál zřejmě cítí být slušným člověkem. ;-D

Je to takové prasácky miloučké...............

2 0
možnosti
Foto

Morbicere,

nějak jste to všechno popletl dohromady. Přečtěte si můj článek ještě jednou![>-]EU

0 0
možnosti
Foto

Ve snaze nalézt  někoho, kdo by za určitých okolností mohl mít ještě horší pověst než on sám. Z jakýchsi záhadných důvodů si vylovil jistého M.Z.a obratem ruky dospěl k rozhodnutí, že se na něm bude ve dne v noci ukájet...

Jojo. Takovejch je. Za padesátník plej kredenc;-D

3 1
možnosti
Foto

Jiroudku,

když jste to psal nebyl jste pod "párou"? Nějak to nedává smysl.[>-]EU

1 2
možnosti
SB

Pane Kopecký, jestliže pro vás je nějaká vulgarita nápadníka vdané ženy na adresu manžela-paroháče důkaz nějakého národního odboje proti okupantům, nebo alepoň zmírnění prokazatelného kolaborování s okupantem, tak jste asi nevyrostl z puberty, kdy se všechno v myslím čtrnáctiletých chlapců točí kolem sexu a kolem ostřejších výrazů.

Mně je jedno, s kým Moravec spal, a jaké vulgární výrazy potom používal směrem k příslušnému paroháči. To je zcela soukromá záležitost těch tří. To nic nemění na Moravcově kolaboraci.

Navíc to svědčí (ale též to nepatří k otázce kolaborace) i o hulvátství Emanuela Moravce, protože spát s vdanou ženou a potom ji veřejně označit za oním sprostým slovem a říci, kolik pánů obšťastňuje, to je hulvátství i vůči té ženě.

Jsem již řadu let vdovec a nejsem svatý, pokud jde o vdané ženy. Prostě jsem se dvěma též měl sex. Ale považoval jsem vždy za povinnost gentlemana je krýt i za cenu lhaní. Vdané milenky prostě člověk musí chránit a ne se o nich vyjadřovat jako o příslušnicích nejstaršího řemesla.

Moravec tímto v mých očích nestoupl jako Čech, nýbrž ještě více klesl: Nejenže byl kolaborant, což je podstatné, ale navíc, což sice podstatné není, ale přeci jenom tím ještě více klesl, byl hulvát.

3 0
možnosti
Foto

Pane Beneš,

souhlasím s Vámi, až na to, že se nejmenuji "Kopecký"! [>-]EU

0 1
možnosti
MM

Kde nic není, ani čert nebere nebo Zadarmo ani kuře nehrabe, nějak jste to spojil dohromady.

1 0
možnosti
Foto

Pane Macek,

spojil a vysvětlil. Hlavní věc, že jste to přijal, tak jak to je![>-]EU

0 0
možnosti
AS

A13d80a73m 85S23t25a69v94a

6. 5. 2015 12:36

"....Beneš nechal v letech 1945 - 1948 zatknout a odsoudit celou řadu novinářů ..."Autore, buďte konkrétní ohledně té vůle prezidenta Beneše. Toto jsou pouhé vaše  typické kydy.

3 0
možnosti
Foto

Pane Stava,

pakliže historická fakta považujete za moje "typické kydy", tak zde jsou ony "kydy" : V letech 1945 - 1948 bylo zatčeno a odsouzeno k smrti celkem 7 novinářů (Novák, Kožíšek, Kříž, Krychtálek, Werner, Křemen a Vajtauer). Edvard Beneš žádosti o milost zásadně odmítal...[>-]EU

0 0
možnosti
MD

Vymetani spize a vareni polevky z kdeceho ma do analogii dost daleko. Tak dobrou chut vsem. Budou to prani dost a dost potrebovat.

2 1
možnosti
AS

A69d67a46m 63S17t47a37v38a

6. 5. 2015 12:24

"...archeologické vykopávky...": Buquoy to píšete o sobě?

4 2
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.