Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Milý pane Jene, díky Vám za upozornění pro ty, kteří by rádi rychle zbohatli. Sám jsem v průběhu let díky všem možným "výhrám" a "dědictvím" nesmírně zbohatl, takže dnes bych se mohl počítat k nejbohatším lidem nejen u nás, ale v celé Evropě; kdyby to nebyli podvodníci. Poprvé jsem se s tímto druhem podvodů setkal v raných devadesátých letech. Dopisy chodily ze Zimbabwe.

    Velmi rád čtu Vaše blogy a jsem moc rád, že hrajete na stejnou strunu, že nejsem v tomto ohledu sám. Přeji Vám hodně zdraví a invence a pište ať vhod či nevhod!R^R^R^

0 0
možnosti
SB

Pane autore, Vy snad nemáte jediný průměrný příspěvek. Některé vaše příspěvky jsem z hlediska svého osobního názoru shledal nesmírně nesprávnými, některé však naopak zcela správnými, jako například tento. Jediné, co bych k němu doplnil, jsou Vaše slova o případném dědictví po někom, koho měl člověk v zahranicí. A hovoříte v této souvislosti o úmrtním listu. Možná jste měl po formální stránce dodat i druhou, sice mnohem méně pravděpodobnou, nicméně reálně existující alternativu, že někdy to může být nikoli úmrtní list, nýbrž úřední prohlášení nezvěstného člověka za mrtvého. Děje se to tak málokdy, že na to lidé zapomínají, avšak za teoretickou připomínku to možná stálo. To je jediná moje výtka k Vašemu dnešnímu článku. Dávám Vám karmu.

0 1
možnosti
Foto

Slavomíre, buďte srdečně pozdraven a děkuji za karmu!

 Jsem rád, že mé reportáže čtete. Souhlas nebo nesouhlas je individuální záležitost. Pro mne je důležitý zájem čtenáře.

Přeji Vám vše nejlepší!R^[>-]EU

0 2
možnosti
DK

Ja na tyhle emaily obcas reaguju, ale jen na ty zajimave...Zkousim, ve ktere fazi a jak ze me budou chtit tahat penize.  Bohuzel jsem natrefil ale jen na same amaterske pokusy. Zadny system nebyl takoveho typu, ze jsem si rekl "wow, tak tohle je fakt fikane!"...

0 1
možnosti
Foto

Daniel, máte pravdu, ale já jsem skutečně již objevil velice rafinované podvody na které by nezkušený člověk naletět mohl.

Přeji vše nejlepší! [>-]EUR^

0 2
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.