Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K28a22r49e88l 15C54a58c15h

26. 8. 2015 1:33

Než této nehoráznosti jsem spíše ochoten uvěřit, že současná vlna muslimských migrantů je promyšleným tahem jejich náboženských vůdců, kteří nakukali svým ovečkám, že nastal čas rozšíření Islámu ke slávě Allaha na celou Evropu a v konečném řešení na celý Svět. Vůdci demokratických zemí jsou slabí a je tedy nejvhodnější doba k uskutečnění prorokova plánu, než ti hlupáci pochopí o čem se vlastně jedná. Je to tragedie, protože nepodnikneme-li nějaké účinné kroky, tak nás čeká návrat do středověku a konec demokratických systémů. Náboženství a demokracie nejsou příliš kompatibilní a u Islámu to platí obzvlášť. Takže - oni nás nepřicházejí žádat o azyl, aby mohli u nás žít podle našich pravidel. Oni nás přicházejí okupovat, aby nám vnutili pravidla svá. Ale Putin s tím asi opravdu nic společného nemá. To že zatím nejdou do Ruska je spíše z toho důvodu, že by tam neměli tak dobré podmínky. Jen rozvinuté demokracie jsou tak slabé, že jsou snáze ovládnutelné. V Rusku asi  bude policie a armáda ještě dosti silná a Putin se jako slaboch také nejeví.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste si asi povídal s panem Pehem. Ten napsal podobný velmi "fundovaný" elaborát, de facto jste napsal kopii.Rv

2 0
možnosti
Foto

Proč nejdou do ČR, Polska,SR...

je to velmi jednoduché-jdou tam kde mají realnou šanci, že je ta země příjme a dá jim azyl.

Proč nejdou do Ruska-utíkají před diktaturou a půjdou do diktatury?

Dostanou v Rusku azyl?

0 0
možnosti
Foto

to jste vymyslel sám ? nikdo Vám nepomáhal ?

0 0
možnosti
PJ

Autore, jak jste správně poznamenal, ze tří čtvrtin se jedná o ekonomické migranty. Byli by úplně bl bí, kdyby směřovali do Ruska. Jestli chcete Putinovi nasadit psí hlavu, musíte si vybrat něco jiného. Ten poslední odstavec je fakt dětinskej.

4 1
možnosti
SB

Proč do toho zatahujete Putina?

Co má Putin společnoho s tou vlnou uprchlíků, která k nám směřuje?

Nemám rád Rusko a nemám rád Putina, ale to je naše slabost, že nedokážeme přistěhovalcům zabránit v cestě na naše (míněno tím evropské) území.

Předepisuje snad Putin Němcům, jak vysoké mají přistěhovalcům dávat kapesné? Nutí snad Putin italské námořnictvo, aby přistěhovalce přes celé Středozemní moře vozilo od afrických břehů na Sicílii?

S tímhle opravdu nemá Rusko nic společného. Vaše snaha hodit to na Putina a na Rusko je naprosto trapná. Připadá mi to jeko neschopnost a neochota přiznat si vlastní (v tomto případě tím míním evropskou) hloupost.

9 2
možnosti
JR

J86a78r67a 64R13a59n94k

26. 8. 2015 3:05

Pokud by Rusko a Cina nepouzili veto, mohlo byt o milion uprchliku mene, zacalo to vse minuly rok v lete, cely ten exodus, uprchlici sedi v taborech uz or roku 2011, takze jeste se zeptate, co s tim ma Putin spolecneho??

http://www.theguardian.com › World › Syria

May 22, 2014 - Russia and China veto UN move to refer Syria to international criminal court ... Thursday 22 May 2014 11.07 EDT Last modified on Wednesday 20 ...

Russia and China veto UN resolution against Syrian regime ...

http://www.theguardian.com › World › Syria

Oct 5, 2011 - Russia and China have vetoed a European-backed UN security council ... support of freedom and democracy that is the Arab spring" and commended ... Syria's UN ambassador, Bashar Ja'afari, the last speaker after the vote, ...

Russia U.N. veto on Syria aimed at crushing West's crusade ...

http://www.reuters.com/article/2012/.../us-un-russia-idUSTRE8170BK2012020...

Feb 8, 2012 - Russia's veto of a Security Council resolution on Syria goes far ... The same holds true for China, which followed Russia's lead and joined ... Libya, whose civil war was initially the bloodiest of last year's Arab Spring uprisings.

0 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.