Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sabka

11. 9. 2010 7:35
paní Petra měla nejpíš na mysli

jiné političky...a určitě takové jsou, o tom vůbec nepochybuji, paní Parkanové se její narážky bezpochyby netýkaly. Mimochodem, mě osobně se p. Parkanová líbí, má něco do sebe, nechybí jí charisma. Vy osobně jste asi spíš na bezduché prázdné barbíny, že jo. Nemáte si s Paroubkem co vyčítat, drahý pane. :-P

0 0
možnosti
EC

lisbonka

3. 11. 2010 17:48
Re: paní Petra měla nejpíš na mysli

Ja uplne zasnu, co jsou nekteri schopni z tohoto prispevku vyvodit. Ze se vyjadri autor pochvalne o vzhledu pani Petry, nute neznamena, ze ho tyto typy nutne zajimaji az tak, ze by si je vybiral za partnerky. Nedelam si iluze, rada chlapu, kteri tady prskaj a nemaj pro pan Petru dobry slovo, by ji ale z postele nevyhodili, kdyby meli moznost - nechci se dotknout muzu, ale proste hezka zenska se tezko odmita, ze ano, natoz po patym pive. Ale abych nepusobila jako feministka, myslim, ze rada zen by zase nevyhodila svuj filmovy ci hudebni idol a la Brad Pitt nebo kdo je u nich v kurzu.  A jak vy vite, o kom pani Petra mluvila? Jste jeji kamaradka, nebo jste ona? Nebo mate nejaky jiny mindrak, kdyz vam vadi bezduche barbiny? Jo nemuzeme byt vsechny krasavice intelginetni, to by byla hruza.... ;-)

0 0
možnosti
JM

mosnal

9. 9. 2010 11:35
Petra

Souhlasím s Vámi. Přesto bych paní Petru nechal tuhle kauzu dohnat až do Štrasburku. Když na to má peníze a chce se znemožnit před celým národem (po kolikáté už?) a celou evropou, ať si stěžuje klidně i u papeže. Třeba je to její forma "duševní onanie" ;-D

0 0
možnosti
JB

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy

9. 9. 2010 11:56
Re: Petra

   Máte pravdu, ale já jako humanista, křesťan a katolík (v zahraničí mi někdy říkají - Jan Berwid-Buquoy is a Teacher of the Nations), vidím v paní Petře Paroubkové také pouze jenom člověka se svými radostmi a starostmi. Jiří Paroubek byl předním českým politikem a nyní ztělesňuje jakousi legendu ČSSD. Myslím si, že jeho manželka to nemá zapotřebí veřejně se diskvalifikovat nějakou malichernou žalobou.

   V jejím případě je třeba dodržovat společenský statut a stát nad věcí podle hesla: Máte všechny předpoklady k tomu, stát se národní a společenskou elitou. Proč se snažíte degradovat se na úroveň pouličního prosťáčka? [>-]EU

0 0
možnosti
V

Vikina2

8. 9. 2010 21:50
Já to vidím tak,

že se nám tu objeví další žaloba na blogera - a tentokrát to bude od zpívající Vlasty (naštěstí nemá na to, vyvolat zde novou Dívčí válku). Anebo využije svých známostí na jistém ministerstvu a nechá přejet jistého blogera pandurem :-P.

0 0
možnosti
JB

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy

9. 9. 2010 11:45
Re: Já to vidím tak,

   O paní poslankyni Parkanové nepíšu nic fiktivního. Cesta, kterou se doposud ubírala jí přinesla jednoznačný úspěch. Úspěch je vžy životním měřítkem každé společnosti. Byla zvolena v demokratické, svobodné zemi, legálním způsobem do jedné z nejvyšších funkcí tohoto státu. Jde o prvotřídní výkon. Co chcete na tom žalovat?[>-]EU

0 0
možnosti
K

kamilhoudek.blog.idnes.cz

8. 9. 2010 21:12
Tak nevím ...

Ne že byste neměl pravdu, ale z Vašeho článku mám přesto silný pocit nepatřičnosti. Kdo čte můj blog, tak ví, že k obdivovatelům Nejzářivějšího Vůdce a jeho ženy rozhodně nepatřím. Vyjadřovat se však veřejně k výrokům pani Petry je pod úroveň i toho  nejhoršího studenta prvního ročníku politologie.  Chlape, toto téma Vás přeci není hodno ... :-) Tak mi napadá, že jsem před volbami četl Váš článek o klíčovém postavení KDU - ČSL v našem politickém systému. To je téma, které by si zasloužilo novou analýzu především v souvislosti s jejím neslavným volebním výsledkem. Zdraví Vás Kamil Houdek - samozvanec, ztroskotanec a nevoják ... :-)

0 0
možnosti
JB

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy

9. 9. 2010 11:39
Re: Tak nevím ...

   Psát se nemá o tom, co autor chce, nýbrž o tom, co čtenáře zajímá. Od roku 1990 patříme k euroamerické sféře vlivu (konečně po 45 letech - Zaplaťpánbů!) a ta nám umožňuje nekonečnou řadu občanských svobod. Mimo jiné svobodu projevu a to jak psaného, tak mluveného. Povinnost autora je psát a informovat čtenáře. Čtenář si určí výběrem sám, co chce číst a co nikoli. Proč mu to chcete zakazovat? [>-]EU

0 0
možnosti

originalni_demokrat

8. 9. 2010 19:16
Tož dobré

:-) R^

0 0
možnosti
JR

kulinek2

8. 9. 2010 16:01
učitel národů!!!

pokračováním je asi padesát řehtajících se smajlíků! Téměř každé slovo, které by teď zde bylo napsáno, by bylo za hodně dukátů.

Autore, dvojitý doktore, vy jste měl dlouhé a špatné sny, viďte? A navíc jak se ty geny tak nějak všelijak zašmodrchají, tak ono se opravdu, ale opravdu není vlastně ani tak moc co divit. Vaše madam ctihodná choť by vás měla vypeskovat za neuctivé chování se k dámám, váš podkoní by vám měl zapráskat bičem nad hlavou jako varování.

0 0
možnosti
JB

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy

8. 9. 2010 18:32
Re: učitel národů!!!

Asi jste nepoučitelný, ale tím si škodíte sám sobě. "Učitel národů" mě říkají především v zahraničí (Jan Berwid-Buquoy ist the Teacher of Nations), aby mě připodobnili Janu Amosu Komenskému. Ostatně mé příspěvky v blog Reflex.cz jsou překládány a uveřejňovány dokonce i ve Vietnamu. Ať se Vám to líbí či ne, zdá se, že mám tomuto světu co říci.[>-]EU

0 0
možnosti
DH

malý david

8. 9. 2010 15:47
jo jo, a na co ona

ulovila Paroubka? Na guláš to asi nebylo.

0 0
možnosti
G

GaBriela39

8. 9. 2010 15:02
vlasta

Tak takhle ne, paní Parkanové se zastávám! Je to sympatická žena a polštář má každý správný muž v posteli vždy připraven !

0 0
možnosti
JB

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy

8. 9. 2010 18:25
Re: vlasta

Já se paní poslankyně také zastávám. Přečtěte si článek ještě jednou. Děkuji! [>-]EU

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

8. 9. 2010 13:32
Jestli máte vztek, že Vás nikdo nekarikuje pane Nepomuku

Buqvoy, tak za to paní Petra nemůže. Je to prostě půvabná žena, tak si jí kreslíři všímají více nežli Vás a Vašeho zámku.

Pokud Vám to vadí, tak mi pošlete mejl, já Vás klidně obkreslím podle toho obrázku.

0 0
možnosti
JB

Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy

8. 9. 2010 18:24
Re: Jestli máte vztek, že Vás nikdo nekarikuje pane Nepomuku

Doporučoval bych Vám číst nějaké lehčí texty. Mému jste patrně asi vůbec nerozuměl.[>-]EU

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

8. 9. 2010 13:08
ještě něco,

ať nám vysvětlí, jak se pozná sexy mozek? Asi je na rozdíl od normálního nějak vyšukaný nebo co?

0 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.