Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

dp11

5. 9. 2011 15:28
Dobrý

uklidňuje mě pocit, že procento blbců je všude přibližně stejné.

0 0
možnosti
MK

thunder-bolt

5. 9. 2011 14:06
Úředník v korytě ležící je nadlehčován silou

rovnající se síle úředníků do koryta se tlačících;-DR^

1 0
možnosti
DC

Morningstar

2. 9. 2011 12:17
úředník + IQ?

někdy se mi zdá, že zároveň s přidělením místa na úřadě pracovníkům zakazují myslet a když neposlechnou, následuje lobotomie

0 0
možnosti
LB

Lucie Paceltová

31. 8. 2011 17:24
Pěkné.

0 0
možnosti
TA

tajny agent

31. 8. 2011 17:00
no ...

nektere z hlasek jsou podle mne velice prijemne, umyslne vtipne vytvorene a autorem nepochopene dila. Nebo se snad autor domniva ze napsat dopis mrtvemu cloveku o zaniku naroku na stravenky je vysledkem nromalnich myslenkovych pochodu ? Je potreba brat veci trosku s nadsazkou a nevidet za vsim spiknuti.

0 0
možnosti
ZP

zzzdenek13

31. 8. 2011 15:59
.....pan Nepomuk

asi není ve své kůži. Poprvé nekope do Čechů, nezesměšňuje jejich historii a nedělá z nás loutky cizích velmocí. Že by chytrá příprava pana nadporučíka v záloze na další útok proti ČR a jejímu sebevědomí?

0 0
možnosti
C

Camino.

31. 8. 2011 17:44
Re: .....pan Nepomuk

myslim, ze nektere autor vytahl z knihy Darwin awards: http://www.darwinawards.com/

1 0
možnosti
ZP

zzzdenek13

31. 8. 2011 15:55
Co se stalo?

0 0
možnosti
KS

Equus

31. 8. 2011 15:26
Konečně pohled zvenku

Většina lidí, co tady něco kritizuje, nebyla dál než pro benzín v Polsku. Jak tady dokládá pan Buquoy, všude je něco.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

31. 8. 2011 15:13
Pro synovce na adaptaci jsem koupila dílnu, která před

Velvet byla bytem. Majitel byt upravil na dílnu a když zkrachoval, koupila jsem ty prostory a zpět zažádala o změnu užívání na byt. Dostavila se kolaudační komise, pochválila provedení řemeslných prací a mou žádost zamítla, protože se chodí na záchod z kuchyně. Navrhli mně však, že to zkolaudují, jako prostory pro ubytování. Ptám se, jaký to bude mít právní dopad. No, prý žádný, jen synovec nebude bydlet, ale bude ubytován. Jinak je tam normálně bez problémů přihlášen. Po Jablonci jsou ještě stovky bytů se suchým záchodem v mezipatře a lidi bydlí, jen synovec má vstup na záchod k kuchyně a i když záchod má větráček a umyvadélko s teplou vodou, nebydlí, je pouze ubytován. Ubytován ve své vlastní ubytovně.

1 0
možnosti
VBS

vikýř

31. 8. 2011 14:41
Už toho mám dost

Mám dost těch odkazování na úředníky. Úředník z 90% dělá jen to, co je mu dáno pracovní náplní, resp. co mu nakazují zákony, vyhlášky atd.Obdivuji odvahu politiků hrát s lidmi donekonečna hru na "král je geniální, má hloupé rádce". "Blbému úředníkovi se zkušenostmi z provozu, někdy znalého více jazyků, zpravidla VŠ" málokdo/alespoň/ naslouchá. Důvodem znevažování práce je to, že úředník je osoba, která se jednoduše předhodí občanovi jako "viník". Koho zajímá, že se úředníkovi prodlouží pracovní doba např. v souvislosti s pozdním odevzdáním daňových přiznání podnikatelů? Zajímá občana, že v příp. nemoci kolegy za něj musíte umět jeho agendu? Nechápu jak legislativa znevažuje práci těch, kteří jí dělají podklady, přičemž je sama součástí "úřednictava". O co chce opřít? O círekv, o šlechtu, armádu, policii? A konečně: řemeslník nikdy neudělali špatně práci, dělník nikdy nesmontoval něco španě? lékař vždy vyléčil všechny bez chyby, bankéř nikdy neprodal státní zlatý poklad hloupě?

1 0
možnosti
E

elektroman

31. 8. 2011 14:54
Re: Už toho mám dost

....nakazují zákony a vyhlášky? Ono je také potřeba, si ty zákony a vyhlášky pořádně přečíst a správně si je vyložit. ne tak, aby ten úředník nemusel nic dělat, ale třeba ve prospěch občana. Každá vyhláška má většinou nějaké kličky a vyjímky, jen trochu chtít. Jdete například na stavební úřad...."ne to nejde, to neexistuje, atd...", kolikrát pak stačí jen jít do jiných dveří, oslovit jiného úředníka a najednou to jde. A že v nemoci kolegy  musí dělat jinou práci, nebo že je chudák někdy v práci přesčas? Vždyť je na těch úřadech přezaměstnáno, na vše jsou dva až tři úřednici, kdyby náhodou. A ten řemeslník, který neodvede kvalitní práci, tak nedostave většinou zaplaceno, ale úředník dostane zaplaceno vždy a velmi dobře....Rv

0 0
možnosti