Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Domníval jsem se, že máte jiný formát. Dejte to do Blesku, i tam by snad zaváhali.Rv

1 2
možnosti
Foto

Pane kolego Černý,

to, že se Vám něco nelíbí, neznamená, že to musí být špatné;-)

1 0
možnosti
JK

Podobu mezi oběma ženami vidím leda v tom, že jsou to ženy.  Paní Nagyová má dvě dcery, ne jednu, v kolika manželstvích si je pořídila, nemám ponětí. Ale co se divím, ve svých článcích si fakta ohýbáte podle svých potřeb, proč byste to neměl dělat teď? Kromě toho si myslím, že je chyba mužů, když je jejich úsudek ovlivněn sexem.  Kdyby jim to nebránilo v myšlení, mohly by se takové ženy snažit sebevíc, neuspěly by ve svých cílech.

0 0
možnosti
Foto

Paní Kubínová,

patrně jste obsahu reportáže nerozuměla.

Jinak, Jana Nagyová má z manželství pouze jednu dceru. Ta druhá je nemanželská.:-)

0 0
možnosti
Foto

Nevidím důvod, proč tento blog pokládat za kopání do mrtvol. Je o životě mocných, kteří se z moci stanou nemocnými. Když chlap neukočíruje toho červíka, který se mu po většinu života komíhá v nohavici, nemá na to, aby ukočíroval kohokoli.

2 0
možnosti
Foto

Slavíčku, asi mě málo znáte. Já nikdy nemlčím. Váš výrok: "Do mrtvých se nekope" mi připadá nesrozumitelný. Pokud vím tak nikdo neumřel.!

1 0
možnosti
AK

Musím s  p. Slavíčkem dnes souhlasit. Ač jindy se na Vaše články těším, tak dnes, mi připadá trošku nevkusný. Škoda...:-/

0 0
možnosti
JS

Do mrtvých se nekope. To důstojník nedělá. Pokud jste mlčel když Nečas byl na vrcholu, nevím proč se dnes ztrapňujete.

3 1
možnosti
VN

Ano důstojník to nedělá, ale Albert Nepomuk může. On je totiž stějně takovým důstojníkem jako byl nějaký Bervida ministrem. Pouze ve svojí docela bujné fantazii.

2 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2408x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.