Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Miloš Zeman má v této řadě prezidentů jeden unikát. Tohoto notorického opilce, který figuroval v dlouhé řadě privatizačních a korupčních skandálů, si zvolilo 2,7 milionu českých, svéprávných úplně dobrovolně v přímých volbách.

0 0
možnosti
BT

a víte že se takovému trestu nedivím, jestli se mezi Čechy hlásí  takoví jako vy,  je trest na místě ;-D

2 2
možnosti
VN

Alberte Nepomuku

Ano, národ má to co si zaslouží. A proto nezbývá, než abyste příště na prezidenta kandidoval vy. Po alkoholicích, kleptomanech a bůhví čem jiném bude prezidentem schizofrenik.

3 3
možnosti

Dotaz?

Kolik měřil E. Beneš? Jak byl vysoký?

0 0
možnosti
Foto

P57e37t11r 63U41g54r84i14n

20. 5. 2013 13:37

Nevím, já si občas nějakou tu virózu taky neodpustím. Občas to neklapne a pak je ostuda. Věci o kterých píšete bych pane Jane bral s rezervou a spíše bych se tomu zasmál. Jsou horší věci v této zemi jako je postupná devastace úcty k sobě navzájem a elementární morálky.

1 1
možnosti
LK

Maurice Pellé neměl hodnost generalissima, nejvyšší francouzskou měl Divisní generál a československou Generál III. hodnostní třídy a funkci Hlavního velitele čs. armády měl pouze 4 měsíce, jinak byl náčelníkem Hlavního štábu branné moci, velitelem fr. vojenské mise byl do roku 1921. A "husitský maršál" 8-o - tato hodnost vznikla až v 17. století.

2 0
možnosti
JZ

Že by Jste nějak zapůsobil svým jménem a původem se říci nedá.Ve Vašich slovech je tolik nabubřelosti,až to zaráží.Takovým lidem, jako Jste Vy zcela určitě nemělo být povoleno zneužívat politických změn, které u nás nastaly.Jste všechno možné, jen ne skutečný občan této zkoušené země.Myslím, že nemáte právo se vyjadřovat o našich prezidentech, protože k nám vůbec nepatříte.Slušelo by Vám být někde v muzeu ve vitrině.

4 4
možnosti
PK

Zajímavý článek R^

3 5
možnosti
JK

Tohle už je passé. Teď frčí téma Putna. A v průběhu tohoto týdne se objeví další nosné téma:-/.  A pak že tento prezident nespojuje národ;-)

3 0
možnosti
VV

S tím nemá bůh co dělat. Za dnešního prezidenta může polovina občanů podléhající dutomoudrosti.

1 3
možnosti