Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

celý jsem to přečetl a pak dal karmu.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ale za prosazení  diktatury proletariátu může Západ, který od konce druhé světové války usiloval o vznik války nové proti Sovětskému svazu, a to ještě v době, kdy Stalin dával přednost tzv. britské cestě k socialismu. Přesně tak jako je vznik islámského státu výsledkem americké intervence v Iráku.

2 3
možnosti
VV

Ti zlotrili zapadni imperialist a revansisti mohou preci za vse. Mirumilovny sovetska svaz se vzdy jen branil. V DDR, v Madarsku,  Polsku, Ceskoslovensku, Cecencku, Moldavii, Gruzii a ted v Ukraine brani zajmy svych spoluobcanu jako Adolf Hitler v Sudetech. Jen v tech Sudetech si to ten Adolf nechal pozehnat mezinarodni konferenci a netekla krev.

3 0
možnosti
VC

Nedávno jsem si porovnal projev soudružky Ludmily Polednové s projevem soudružky Langšádlové. Obrovská podobnost. Víra v socializmus a sovětský soujuz na jedné straně a na druhé straně víra v socializmus a evropský soujuz!!

4 0
možnosti
PP

P64e30t71r 63P46á96l23k94a

6. 2. 2015 15:50

a pro koho žádala paní Langšádlová trest smrti, když jsou si tak podobné, vy duševní gigante?

0 1
možnosti
MC

Karma.R^ Jen je nasnadě položit si otázku, zda lze považovat za mravní hodnotu výkřiky "Nebudeme, jako oni!" a povyšovat to za symbol hrdinství v oné bratrské době justiční mafie, kdy se zakomponovávají krvavé hroty propojené justiční, policejní a vládní struktury do nového právního státu?

0 0
možnosti
JM

Já si vždycky jen říkám, jak se to vlastně u určitých lidí stane, že se stanou tak zlými. Odpoveď je třeba hledat asi  především tam, kam se nikdo nikdy nebude moci podívat - na dně jejího srdce. A také jistě do rodiny, do dětství, zděděných sklonů, do zdánlivých drobností, které kdy člověk prožil a hrozně jej ovlivnily ...

2 0
možnosti
Foto

Jakube,

nejste sám, kdo o tom uvažuje...

Podle mých zkušeností se jedná většinou o neúspěšné jedince, kteří prožili dětství v naprosté hojnosti, ale absolutně bez lásky a podpory rodičů.

 Neumějí se v životě orientovat a začnou nenávidět své okolí, kterému nerozumí. Zásadně nemají žádné přátelé a chybí jim životní cíl. Za své neúspěchy se mstí jiným...[>-]EU

3 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.