Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fotku onoho amerického UFO přinesl v r. 1947 časopis Argus na titulní straně.

1 0
možnosti
JL

Jak vysvetlite Turinske Platno s otiskem obliceje Jezise Krista pane Buquoji?

0 1
možnosti
Foto

Najděte si, jak dopadl jeho rozbor, např. rok původu. Např. ze všech kousků dřeva z Ježišova kříže, které se leckde ukazuji, byste postavil sroubek.

2 0
možnosti
GH

G84e59o87r18g71e 17H78o35l58y

30. 8. 2020 18:10

A pak je zde pripad ze zacatku roku 1969, ktery se stal na Falcon Lake, Manitoba, pozorovan Mr.Michalak...dodnes se o tom pise a je to pry nelepe dokumentovany pripad s UFO v Severni Americe.

0 0
možnosti
FL

Víte co se rozumí termínem UFO?

0 0
možnosti
FL

"vědecké výzkumy nepřinesly vysvětlení, čím je tato tendence způsobena". IMHO jedná se kombinaci více faktorů:

1. Někteří lidé si neumí udělat přesnější obraz o tom, co je nebo není reálně možné, takže žijí tak trochu v pohádkovém světě, podobně jako děti, které např. věří, že dárky nosí Ježíšek, jsou ochotni věřit na ufony. Pohádkové vidění taky znamená únik od často nudné a nepříjemné reality skutečného světa. Příčina je hloupost a nevzdělanost.

2. Ti co věří na konspirační teorie, např. že člověk nepřistál na Měsíci, že útoky 11.9.2001 byla "falešná vlajka"... si navíc realitu přizpůsobují svému zjednodušenému vidění světa: USA jsou špatné a veškeré události to musí potvrzovat (alternativně Poláci mají zase pifku na Rusko, takže polští kospirativci věří že havárii polského letadla u Smolenska záměrně způsobili Rusové... atp.).

3. Myšlenková schémata - máme je vrozená a pomáhají nám např. fungovat ve společnosti, ale mají např. za následek náboženskou víru. Lidé "cítí" že je nad námi nějaká autorita, která nás trestá a odměňuje což je pozůstatek z dětství, kdy takovou roli měl otec.

1 0
možnosti
IV

100% své původní velikosti - takže velikost se nezmění?

0 0
možnosti

I přesto dál rád čtu Dänikena nebo Součka.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.