Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-berwid-buquoy.php?itemid=2535

Nechutný článek. 

http://www.klaus.cz/clanky/643

Jinak takovou lež publikoval i bc Kucharovic na blogu, tam se předložili doložitelná fakta.

Kdo má silný žaludek - http://kucharovic.blog.idnes.cz/c/246368/Temna-minulost-Vaclava-Klause.html

1 2
možnosti
LK

Pomluvy na úrovni žáka páté třídy.Rv

6 5
možnosti
Foto

Pane Krejčí proč nazýváte prokazatelně charakterové nedostatky prezidenta "pomluvami"? Že by Vás pravda vyděsila8-o?

2 1
možnosti
JV

Zde: http://info.blog.idnes.cz/c/30939/Kodex-blogera.html  je k přečtení kodex blogera.

Je na uvážení jak čtenářů, tak i správců blogu, aby se zamysleli nad tím, zda ho autor dodržuje, či nikoliv. Jeho poslední výtvory se s ním rozhodně neslučují. I když v dnešní protiklausovské době na mnohé zapůsobí. On Klause nemá rád. Já taky ne. Ale snížit se k takovým ubohostem, co zde slovutný DrDr a bůhví co všechno ještě předvádí, je pod lidskou důstojnost. Lži, nenávistné pomluvy a výmysly sem rozhodně nepatří.

7 2
možnosti
Foto

Pane Vyskočil, opravdu si myslíte, že recherche zabývající se odhalováním pravdivých realit je "pod lidskou úroveň"? Přál byste si obnovu cenzury?:-(

1 1
možnosti
Foto

Tedy, autore, dnes je to dosti slabé.

Klaus nepochybně vyplodil řadu nebetyčných nesmyslů, zejména naprosto ztroskotal jako aplikační ekonom, takže prostor pro výběr jeho originálních nesmyslných výroků je velmi široký.

Dnes jste však vytvořil příliš klopotné a dost za vlasy přitažené "dílko".

4 3
možnosti
Foto

Vidíte, pane Macháčku, alespoň v něčem se shodneme. Přičiním Vám zelené plus.

2 7
možnosti
MC

To, že vašimi stupidními články bavíte Česko si zřejmě neuvědomujete, ale, že váš přesah politické moudrosti a morálky přesahuje nejen vaše panství, ale i hranice EU to my víme.:-)

4 4
možnosti
PH

P84a77v11e94l 63H58e43m62e49k

26. 2. 2013 13:32

Pane Cestre, omlouvám se za mínus. Mluvíte mi z duše. Po přečtení článku jsem byl mírně v šoku a přehmátl jsem se.

To je tedy skutečně síla. Něco takového jsem nečetl ani od pana Peheho a to je na Klause nějaký odborník. Já žasnu. Ty nejvýživnější pasáže jsem četl i kolegům v kanceláři. Máme právě pauzu na oběd a někteří pravda odešli zvracet.

Pane Buquoyi, máte taky voo doo figurku Klause, do které bodáte nožíkem? Nebo nejste chovanec nějakého ústavu? Měl byste se léčit z této Vaší obludné nenávisti. Na lidi kolem Vás to pusobí až děsivě. Ačkoli pokud žijete v ústavu, tam je na to školený personál.

4 4
možnosti
Foto

opravdu slabé pane Buquoy, věty vytrhané z kontextu uváděné jako důkaz blbství VK? Měl jsem o vás vyšší mínění.

7 2
možnosti
JG

opravdu se známý politolog nezmůže na víc, než na takovou ubohost?Rv

6 2
možnosti
Foto

Pane Jane Nepomuku Alberte Berwide Buquoyi, mne by spíše zajímaly nějaké vaše původní myšlenky. Pokud jste totiž něco někdy "vyperlil", byly to jen pomluvy a klepy. U člověka, který se honosí šlechtickým titulem, bych předpokládal poněkud vyšší úroveň.

9 3
možnosti
RO

No, je to takový Pehe.

5 2
možnosti
JH

J70i38ř38í 68H14a56n31s

26. 2. 2013 11:49

Perly od něho jsou raritouR^, ale nejsou tam všechny, musí se pořád hledat. Dnes jsem objevil link, Klaus dovede svým hláskem pobavit skvěle a umí se rozchechtat....;-D

http://www.youtube.com/watch?v=6MMa9y61jRE

2 5
možnosti
Foto

Mě jen baví, že přichází na moje slova. Už v roce 2008, když ve funkci končil G.W. Bush, tak jsem psal, že Klaus už je stejně proslulý (tedy doma samozřejmě) jak G.W.B.

Takto vytrháno ze souvislostí, dá se zesměšnit absolutně vše, třeba  papež. Jen potřebuji mít na cíl těchto útoků to pořádnou "žízeň".

Autor obviňuje Klause z jakési slabomyslnosti, jakéhosi blbství či geniálního blbství. ALe stejně tak se mu dá rozcupovat toto veledílo s tím, že on je oním na tři písmenka s "l" uprostřed.

V improvizované přímé řeči se to mnohdy řekne tak, že napsané to může vypadat komicky, i když tento "trumf" autora mi komický nepřipadá vůbec: "Vy, co jste sem dnes přišli...si vezměte skleničky, ale koukám, že skleničky nemáte, když tleskáte. Každopádně skleniček tu máme dost.".

Nebo třeba toto: "„Stovky miliard eur, dolarů i korun už byly vyhozeny - nikoli do větru, ale do zcela konkrétních kapes.“. Je to uvedeno bez souvislosti, ale vsadil bych se, že šlo o důsledky teorie globálního oteplování, zatímco sutor se slabomyslně domnívá, že jde o výsledky "tunelování" u nás. Mimochodem, 100 mld Eur je něco jako náš roční HDP a to se dle autora " se v době Klausovy vlády v letech 1992 - 1998 poztrácelo v bankovkách kolem 500 miliard korun. " Nevím, nevím, jak to ty bankovky tedy hospodařily.

Autor článku si také stěžuje, že Klaus neví, které konkrétní kapsy to jsou. Ale ví. V globále, dle Antonína Novotného, to ej samozřejmě parta vedená Al Gorem a u nás to zase je parta solárních baronů, která, jak se zdá, se rekrutuje ze všech politických směrů, protože  pecunia non olet, což jak každý ví, peníze nsmrdí. A nakonec citát: "Nyní se jedná o prezidentův geniální postřeh z jeho cest:  „Rozumní lidé ve světě jsou, ale řekl bych mimo Evropu.“ Podle něho (ovšem mimo něho) jsme všichni v Evropě naprostí blbci". Nevím, jak moc je autentický tento výrok (spousta jich je určitě buď smyšlených nebo zkreslených", ale zdá, se že autor a postihl nebývalý záchvat sebekritiky a "šel do sebe".

11 4
možnosti
JH

J93i72ř90í 67H19a18n89s

26. 2. 2013 11:36

Jéje, další mimoň klausofilní, navíc z dob totality registrovaný.

Hermánku, povězte, kde vy všady nejste?;-D

5 10
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.