Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chápej...je zapotřebí najít "viníka" :)) R^

0 0
možnosti
SN

:-)  Pane autore !   Sleduji Vaše články na toto tema a samozřejmě bezvýhradný souhlas! Nic nového pod sluncem ! Když jde o koryta a zaběhnutý systém, ve kterém se roky pohybují zadrápnutí, jako ryby ve vodě, nehledí se na metody! Účel světí prostředky. Na dnešní úvodní straně Idnesu, detektiv Šlachta rozkrývá spojení politiků veksláků a soudců! Zajímavé čtení. A ti co Vám vyčítají předky bojující na Bílé hoře, i další negativisté, jsou zřejmě ze stávajícího sytému nadšeni. Já řadím rovněž Babiše, Čubu(tím podráždím mnoho diskutérů), a Baťu, mezi lidi, kdy každý pracoval v určitém čase, proto to nelze dobře srovnávat, ale každý z nich nedělal proto, aby si kupoval jachty a Ferrari, ale aby rozšiřoval výrobu, tím dával práci dalším lidem a samozřejmě všichni měli  a mají i značné sociální cítění.   R^R^R^

2 2
možnosti
Foto

O79t87t27o 97Č53e13r73n16ý

20. 11. 2013 23:18

Pokud někdo někoho mystifikuje, tak je to autor.

3 2
možnosti
ZK

Z73d85e36n95a 28K40o97č75í

21. 11. 2013 19:10

Nemyslím, že by přímo mystifikoval. 

Autor je sice trošku zvláštní svéráz, ale občas dá do placu zajímavé myšlenky a někdy dokonce i zajímavé historky, o kterých se nikde nemluví a nepíše, ale jeví se jako velmi pravděpodobné.

1 0
možnosti
Foto

S těmi procenty si autor trochu lichotí, ale jinak má pravdu. Okoukaným a hlavně prokouklým politikům už nevěřím ani nos mezi očima a se mnou většina národa. Pan Matějka to také zkoušel s nějakou stranou a teď nemůže p. Babišovi odpustit, že on dokázal, co p.Matějka ne. Věřím, že p. Babiš provětrá zatuchlou českou politiku a v dalších volbách dostane 35 % a bude vítězem.

2 1
možnosti
Foto

Pokud lze posmrtně urazit pana Baťu, pak srovnáním s Babišem.

8 4
možnosti
SB

Od autora nemůžete nic očekávat. Není na to dost inteligentní.

1 3
možnosti
Foto

J45i81ř89í 60K58i55n50d95l

20. 11. 2013 20:29

Přirovnávat miliardáře Andreje Babiše, který ke svému majejku přišel díky tomu, že on a jeho rodina patřila mezi komunistickou mafii, který nic nevybudoval, ke svému majetku přišel za podezřelých okolností je urážkou velkoprůmyslníka Jana Baťi.RvRv

4 2
možnosti
SB

Co chcete od autora, který ke svému majetku přišel tak, že jeho dávný předek bojoval proti této zemi v bitvě na Bílé hoře a nechal si za to zaplatit konfiskovanými majetky právoplatné české šlechty? Prostě autor je potomek zlodějů a vrahů.

A podívejte se na ten závěr. Spojuje tragedii českého národa s tím, že Hácha se stal prezidentem místo Bati. Jaksi zapomíná, že nešlo vůbec o Baťu ani o Háchu, ale že to byla světová válka, která se odehrávala v Evropě, v Africe, v Atlantiku jako ponorková válka, v Tichomoří, v Barmě, Číně apod. Ani Hácha, ani Baťa to nemohli ovlivnit.

5 2
možnosti
Foto

Při vší úctě, jak se prosím dají ,,proanimovat" 2-3%?Tedy voličstva. Proč mám, a asi nejen já, jaksi pocit, že toliko ,,kopete" za ,,svého FAVORITA".Potažmo i favorita jiných, čímž nemyslím voliče!

Toto není proti p.A.B., ale o tom, jak vy zdůvodnˇujete ,,své"postoje. Pokud sre snad mýlím, pak se omlouvám. Jinak zdravím;-)

P.S.: Toliko ze zvědavosti: jste ,,emeritní" odborník i praktik v práci tajných služeb. Je použitelný ,,agent z přesvědčení". A kolik bývá agentů v praxi,t.zv. dvojtých. S díky za pochopení. G.A.

2 0
možnosti
VN

Volejte Chocholouška. Bude mít práci.

1 2
možnosti