Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Koukám, že soudruh Pehe má nový pseudonym...

3 1
možnosti
FS

V JNABB, tedy v tom Bukvovi je už geneticky zakodováno servitio promtior ! To vždy bylo a dosud je to nejhorší pro rozvoj ducha. Už mi jsou jasné ty jeho nesmysly, kterými tu obtěžuje.

4 0
možnosti
VN

Zemanova nekompromisní cesta zpátky do Evropy nadchla celou řadu zahraničních novinářů. To je sice hezké, ale nenadchla většinu obyvatel této země. Jak by asi dnes dopadlo referendum o setrvání v unii? Snad nebude dlouho trvat a tento byrokratický spolek se rozpadne sám.

9 1
možnosti
Foto

Jj, 51% je málo. VK měl po svém nastupu kolem 70%. Jinak mám za to, že VK měl před měsícem 26%. Tak to asi moc neklesá když jich má nyní 27%.:-)

4 0
možnosti
FS

Podle MF Dnes měl  k 8. 3. 2013 Václav Klaus důvěru 38% ! 47 % bylo proti němu a 15%  bylo nerozhodně. A to i po té nehorázné dehonestující masáži ze strany médií, především společnosti MAFRA

1 0
možnosti
LC

A hlavně pane Buqoy, hlavně nikdy a nikde žádné referendum o věcech týkajících se EU.

3 0
možnosti
JS

Stačil mi první odstavec, ve kterém autor píše, že snahy o zachování naší státnosti jsou kontraproduktivní a předpotopní. Zbytek textu ani nemá cenu číst, protože je to eurohujerský blábol podobný textům oslavujícím SSSR v polovině minulého století.

12 2
možnosti
JS

Máte pravdu, je to plné pokleslého "humoru" ;-D Ten člověk je mimo mísu.

8 1
možnosti
JA

J41i54ř77í 31A28l46e87x54a

8. 4. 2013 15:47

;-DV Zemanovi je zejména lež..... :-/

1 5
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.