Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Srovnat Babiše a Baťu? No, ztráta soudnosti postihla i jiné, proč by se měla vám vyhnout?

3 0
možnosti
VS

Už jsem se lekl, že se nezmíníte o Benešovi a Horakové. jste ctitel nedotknutelnosti soukromého majetku. Zajimavé. Váš předek, kerý velel katolickým vojskům na Bílé Hoře, toto vaše vyznání nectil. Vzal  majetek těm, kteří prohráli. A zdá se, že jste o něj po roce 1918 či 1945 přišli a teď pláčete ve svém restituovaném zámku.  ;-€

0 1
možnosti

Proč by nesměl někdo hodnotit dějiny ze svého hlediska? A proč si myslíte, že správnější je to Vaše?

1 0
možnosti
DM

Mozna by bylo na case pochopit, ze dost lidem je majetek pana Babise u konagru. Co jim ale vadi je to, ze jim opet vladne "estebak".

2 0
možnosti
MJ

Pane Matějů, z čeho vyvozujete, že je estébák? Soud řekl něco jiného. Soud žádný ještě nerozhodl. No...vidíte a hrajete si na pravičáka s konzervními (;-)) náhledy. Jak typicky maločeské.

4 4
možnosti
AS

A62d93a97m 58S11t89a28v86a

29. 6. 2014 23:50

"....aneb ...": Chlape, vy se nezapřete!

0 0
možnosti
ZK

Z68d84e74n80a 47K66o90č47í

30. 6. 2014 7:05

Já mám .Dr. Jan Berwid-Buquoye ale celkem ráda. R^;-)

2 1
možnosti
SN

:-)   Píšete dobře ! To množství kostlivců a zanedbaných kauz, kdy stát přicházel o miliardy po Kalouskovi,  (nejlepším ministrovi financí zeměkoule a okolí), je až zarážející! Ale, Kalousek je nad věcí. Babiš je pro něj estébák, to je mantra, kterou mele pořád dokola. Neskutečný bor.el v daních, ve výběru, hlavně odrbat to tupé stádo, kterému to vždycky vysvětlím a z ev. oponentů udělám blbečky !  R^R^R^

6 4
možnosti
RD

Tak nevím, ale připadá mi to jako článek o ničem. Nevím, co tím chce básník vlastně říci. Já osobně Babiše rád nemám. Ani ne tak kvůli jeho miliardám, jak je naznačováno, ale spíš kvůli tomu, že plácá, slibuje a neustále naznačuje něco o ukradení a nakradení. Důkazy žádné, práce za ním žádná ( alespoň viditelná). Tak by mě tedy zajímalo, co vlastně Babiš přinesl do politiky lepšího.... omlouvám se, ale nevidím zhola nic.

9 3
možnosti
MM

Babiš byl soudem osvobozen, ať se to někomu líbí nebo ne. Kalousek nebyl za své kauzy, jako Padáky, Rekultivace a další ani obviněn, tudíž podezření trvá, protože z něj soudně nebyl osvobozen. A tak se ptám, kdo je horší, Kalousek, nebo Babiš? V kolika kauzách bylo vysloveno podezření z korupce proti Kalouskovi a v kolika proti Babišovi? Poškozuje tento stát více možné podílnictví na jeho rozkrádání, nebo podezření ze spolupráce s StB? Nenávidí lidi Babiše třeba už jen proto, že je miliardář? A co když je jím třeba i Kalousek, jen je to prostě "nekde ulito"?

8 3
možnosti
PK

P32e45t38r 74K63i71e32b18e90l

29. 6. 2014 20:54

...to je dost zvrácená logika. Také jsem nikdy nebyl obviněn z vraždy a jsem tudíž horší než někdo jiný obviněný, ale z nějakého důvodu neodsouzený? Pokud si chcete hrát na "formalistu", tak Babiš je nevinný, stejně jako Kalousek...

2 2
možnosti
SB

Jestliže autor tady kritizuje to, že někdo někdy dostal neprávem zabavený majetek, tak ať si především zamete před prahem svého rodu. Jeho předek patřil k pobělohorským přivandrovalcům, kteří do této země přišli s cizáckými bojsky a od Ferdinanda II. za to dostali majetek, který byl sprostě ukraden české šlechtě.

Prostě krást se smí, ale pouze pod podmínkou, že z toho má užitek pan autor jako dědic těch lumpů.

3 2
možnosti
JL

Zametam! Muj dedecek byl z Portugalska (Lima=pilnik) ale nevim o zabavenem majetku. Jen vim, ze byl truhlarem a prvni kulka v prvni svetove valce jej privedla na onen svet. Sakris. Uz je to 100 let. Jak ten cas leti.

0 0
možnosti

Kdyby tomu tak bylo, jak naznačujete, tak by nutně muselo konat také  toliko "údajné upálení" Andreje Babiše. Každá hra musí být dohrána do konce dle pravidel. Na cestě nesmí zůstat žádná mrtvola.

1 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.