Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-DTak kdyby byl doktor Rath geniální podvodník nestál by před soudem v evidentně politickém procesu. Důkazy autora o vině obžalovaného Ratha jsou totiž stejně ubohé a směšné jako tzv.důkazy obžaloby. Samozřejmě je těžké pro autora a všechny soudce z lidu, připustit, že zcela nevinný doktor Rath se nepřiznal z toho jediného důvodu, že neměl k čemu!

0 1
možnosti
Foto

Teď jsi vynesl rozsudek smrti...zemře na škytavku :))

0 0
možnosti
Foto

Vy byste mohl dělat prokurátora, Buqvoji !

1 2
možnosti
PK

P53e80t10r 84K60o86l44á78ř

13. 1. 2014 15:23

Ratha sice nemusím, ale nevím, co je pravda, protože Jeho Jasnost pan Buquoy je známý bajkař.

4 4
možnosti
RH

To byste mu přál, pan Buquoy je jen "Jeho milost"...

2 1
možnosti

Pan Rath se právem cítí nevinný. Vždyť on nekradl, pouze umožňoval rozvoj podnikání a za to pobíral oprávněnou odměnu. Výběrová řízení ani neprováděl, na to mněl  ředitele krajského úřadu pana Štětinu, který je ve funkci dosud, takže je zřejmé, že i v tomto směru je vše v pořádku.

Možná by bylo dobré, kdyby se pan Rath vrátil do své funkce hejtmana Středočeského kraje a vystřídal současného nevýrazného hejtmana, jehož jméno ani není známo.

5 4
možnosti
ZK

Z21d29e77n67a 81K50o96č19í

13. 1. 2014 16:23

Vy jste viděl koncept obhajoby !!8-o

1 0
možnosti
MD

Tim 'zavrtakem' zezadu bych se moc nechlubil. Takovych podobnych prihod zezadu, jako on a napr. cirkevni restituce byl plny parlament.

0 1
možnosti
RK

Karma ! Jenže, víte čeho se dočkáte ? Rathovi příznivci vám tady budou spílat, že znají daleko horší lidi a že Rath kradl tak nějak ve jménu lidu a pro lidi

7 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.